Număr 08 - Mai 2018
 
 
Tele Grup
 
 
Invitatie la Ziua Comunicatiilor 2018
  
15 mai 2018, Hotel JW Marriott, Bucuresti.
__________
 
 
Pe 15 mai suntem la Ziua Comunicatiilor. Va asteptam la standul nostru cu demonstratii privind atat proiectarea, implementarea si depanarea retelelor Wi-Fi utilizand produsele Ekahau, cat si cu demonstratii ale echipamentelor profesionale de masurare de la Softing IT Networks ce va vor ajuta sa optimizati performanta comunicatiilor de date prin conexiuni mai rapide si mai fiabile pe intreaga durata de viata a retelei.
 
 
Va puteti inregistra Gratuit » Locuri limitate!
__________
 
 
Ziua Comunicatiilor a devenit un eveniment care integreaza tendintele din principalele sectoare tehnologice si pune bazele unei colaborari mai stranse intre ITC si economia reala. In decursul celor doua decenii, Ziua Comunicatiilor a devenit un reper al industriei ITC si un brand in sine, recunoscut local si international. Participarea este gratuita! Va puteti inregistra apasand butonul de mai jos.
 
 
Cum sa implementezi rapid si cu succes o retea Wi-Fi de mare capacitate?
 
 
Cu totii am avut parte de situatii neplacute cand reteaua Wi-Fi nu a reusit sa raspunda asteptarilor, provocand mici inconveniente: pierderea unui apel Skype in aeroport sau imposibilitatea unei actualizari Facebook, pe un stadion aglomerat. In anumite situatii asemenea consecinte pot fi grave, imaginati-va ca echipamentul dintr-un spital pierde conexiunea Wi-Fi.
 
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
Daca acest email nu se afiseaza corect, click aici.
 
 
Acest email a fost trimis catre marius@valuetelecom.ro

In conformitate cu prevederile legii 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam deoarece contine datele de identificare a expeditorului, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita pe un site public, intr-un ghid de afaceri sau intr-o baza de date la care ati subscris, primirea mesajulului nu va implica financiar. Acest mesaj va este adresat pentru a va informa despre evenimentele si promotiile organizate de noi.
Ne cerem scuze daca acest mesaj v-a fost trimis din greseala. Daca doriti sa nu mai primiti
astfel de mesaje in viitor, va rugam folositi "Dezabonare" (mai jos). Va multumim!
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.