Număr 11 - Iulie 2018
 
Oferta speciala la deschiderea
Centrului Autorizat de Reparatii si Calibrari AFL
 
Pana la data de 31 august 2018, la fiecare operatie de calibare efectuata in sevice-ul nostru primesti Gratuit, o verificare metrologica (in valoare de 25 euro + TVA), pentru orice alt aparat de masura fibra optica! 
 
*In urma verificarii vei primi o nota de informare cu abaterile constatate si capturi cu toti conectorii porturilor de masura, informatii care vor confirma sau infirma acuratetea valorilor masurate.
 
Stiai ca ...
Chiar si cel mai precis instrument de masura iti poate afecta grav activitatea daca il folosesti si nu esti sigur ca valorile masurate sunt corecte?

Din acest motiv calibrarea echipamentelor de testare si masura este esentiala si recomandata sa fie efectuata periodic!
 
 
 
Bucura-te de mai multe beneficii, la un pret mai mic!
 
 
La achizitia unui AFL FlexScan FS200-304: BASIC Kit, pana la 31 august 2018, iti oferim CADOU un Creion de curatare conectori optici SC, FC, ST, E2000 si o Bobina de lansare AFL, 150 m, cu conectori la alegere.
 
 
» Comanda aici
 
 
Formular Feedback
Formular Feedback
 
Ajuta-ne sa imbunatatim serviciile pe care ti le oferim! Asteptam cu interes si deschidere ideile si propunerile tale cu privire la ...
 
» Comunica cu noi
 
 
Facebook
YouTube
 
 
Daca acest email nu se afiseaza corect, click aici.
 
 
Acest email a fost trimis catre: marketing@tele-grup.ro
Daca nu doriti sa mai primiti comunicari de marketing din partea noastra in viitor, va rugam sa folositi optiunea de "Dezabonare" (mai jos). Va multumim!
 
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.