Martie 2018
 
 

   Va invitam sa participati la cea de-a doua ediție a evenimentului Romanian Fiber Optic Conference în data de 6 martie 2018, la Radison Blu, în București.
 
  In cadrul evenimentului vor fi prezenti invitați străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale române, ai industriei telecom și ai domeniilor conexe.

   Romanian Fiber Optic Conference este un catalizator de idei, un mediu propice pentru a face schimb de cunoștiințe și asimilare de know-how, iar tema aleasă, Smart Connexions of Tomorrow, este un argument solid pentru previziuni asupra viitorului apropiat.

   In calitate de sponsor al evenimentului Tele Grup va fi reprezentat in cadrul conferintei de catre un specialist AFL cu expunerea “Basic Conditions for Successful Fiber Optic Testing” si un specialist Fujikura cu expunerea “Field connectivity Solution”.

   De asemenea membrii echipei Tele Grup va vor astepta in cadrul expozitiei cu demonstratii de produse si discutii pe proiecte customizate avand sustinerea invitatilor :
 
> Christian Kraemer (Emea Sales Director Test & Inspection Division AFL)
 
> Tim Haigh (Business Development Manager, Fibre Optics Division Fujikura)
 
> Dr. Hans-Werner Wilk (Director Central & Eastern Europe Emtelle)
 
 
Participarea la standul nostru expozitional si la conferinta se realizeaza DOAR pe baza de inscriere in limita locurilor disponibile. Pentru aceasta va rugam sa completati formularul de pe pagina noastra.
 
 
 
 
TeleGrup | Integrator de solutii telecom
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
Flickr
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis catre marius@valuetelecom.ro

In conformitate cu prevederile legii 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam deoarece contine datele de identificare a expeditorului, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita pe un site public, intr-un ghid de afaceri sau intr-o baza de date la care ati subscris, primirea mesajulului nu va implica financiar. Acest mesaj va este adresat pentru a va informa despre evenimentele si promotiile organizate de noi.
Ne cerem scuze daca acest mesaj v-a fost trimis din greseala. Daca doriti sa nu mai primiti
astfel de mesaje in viitor, va rugam folositi "Dezabonare" (mai jos). Va multumim!
 
 
 
Copyright © 2017 by TeleGrup. All Rights Reserved.
Tele Grup reprezinta un portofoliu de afaceri in continua dezvoltare si are scopul de a oferi clientilor cele mai bune solutii la cheie si servicii integrate adecvate infrastructurii telecom. Daca nu mai doriti sa primiti emailuri de la noi, va rugam click aici pentru dezabonare.
 
 
Daca acest email nu se afiseaza corect, click aici.