Tele Grup | Integrator de solutii telecom
 
 
Pe « 02 iulie 2018 » deschidem
Centrul Autorizat de Reparatii si Calibrari AFL
Centrul Autorizat de Reparatii si Calibrari AFL
 
Mai devreme sau mai tarziu orice echipament va intampina probleme in functionare, de aceea unul dintre obiectivele stabilite inca de la infiintare a fost dezvoltarea unui departament de service performant pentru aparatele pe care le comercializam. De atunci investim continuu in tehnologii, in dezvoltare si in oameni pentru a creste nivelul de expertiza al echipei si gradul de satisfactie al clientilor.
 
Pe 02 iulie 2018, deschidem si centrul autorizat de reparatii si calibrari AFL. Astfel vom asigura clientilor nostri si servicii de reparatii si calibrari pentru o gama variata de produse AFL.
 
Stiati ca ...
 
In timp si in functie de frecventa utilizarii, precizia oricarui aparat de masura scade? Odata ce erorile de masura trec de un anumit prag folosirea echipamentului poate pune in pericol activitatea desfasurata, rezultatul fiind pierderi materiale sau chiar vatamari ale utilizatorilor.  
 
Pentru mai multe detalii despre Centrul autorizat de reparatii si calibrari AFL, intrebari si raspunsuri despre calibrarea echipamentelor, va rugam sa dati click pe butonul de mai jos.
 
 
 
Oferta Speciala la achizitia unui OTDR!
 
 
La achizitia unui AFL FlexScan FS200-304: BASIC Kit, pana la 31 august 2018, iti oferim CADOU un Creion de curatare conectori optici SC, FC, ST, E2000 si o Bobina de lansare AFL, 150 m, cu conectori la alegere.
 
 
» Comanda aici
 
 
Formular Feedback
Formular Feedback
 
Ajuta-ne sa imbunatatim serviciile pe care ti le oferim! Asteptam cu interes si deschidere ideile si propunerile tale cu privire la ...
 
» Comunica cu noi
 
 
Facebook
YouTube
 
 
Daca acest email nu se afiseaza corect, click aici.
 
 
Acest email a fost trimis catre: [email protected]
Daca nu doriti sa mai primiti comunicari de marketing din partea noastra in viitor, va rugam sa folositi optiunea de "Dezabonare" (mai jos). Va multumim!
 
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.