Newsletter - Martie 2017
 
INSTALAREA CABLURILOR OPTICE IN SUBTERAN PRIN TEHNOLOGIA DE SUFLARE
 
 
 
 
 
 
Echipa Tele Grup va aduce in atentie solutia completa de instalare fibra optica in subteran prin tehnologia de suflare, solutie dezvoltata impreuna cu partenerii nostri Emtelle, Fremco, Mills si Kaeser.
 
Emtelle ofera solutii de instalare in subteran, microtuburi si microfibra, pre-instalata sau separat pentru orice tip de solutie FTTx.
 
Fremco ofera aparatura de suflat cabluri scalabila la orice marime de proiect. Cu noul NanoFlow (vezi poza) ofera o solutie simpla, rapida si cu costuri reduse in special pentru instalari FTTH.
 
Kaeser ofera compresoare de diferite capacitati pentru partea de suflare.
 
Mills UK ofera orice accesorii si truse de scule pentru instalare fibra.
 
Solutia de suflare a fost dezvoltata din nevoia de a depasi inconvenientele solutiei de instalare conventionala a fibrei in subteran: ruperea fibrei la tragere, supradimensionarea fibrei si ineficienta in costuri, timpul de instalare mare.
 
Ce Beneficii aduce solutia de instalare prin suflare?
 
 1. Reducerea timpului de instalare - Distanta maxima de instalare la o suflare este intre 1200m (NanoFlow) si 3000m (PowerFlow). La o viteza de lucru de 50-60 m/min, timpul de instalare se reduce la mai putin de jumatate fata de solutia conventionala prin tragere.
   
 2. Scade numarul de suduri si camerete - si implicit economie la costurile de instalare. Gurile de vizitare sunt mai putine, inclusiv posibilitatea de rupere, contaminare sau efractie.
   
 3. Scalabilitate - Daca in urmatoare 6-12 luni am nevoie de 2 cabluri din 12 cabluri prevazute in proiect, instalez doar 2 cabluri si instalez noi cabluri de fibra optica in microtuburi pe masura ce creste nevoia de capacitate.
   
 4. Eficienta in costuri - Data fiind instalarea de microfibre pe masura nevoilor de business, cheltuiala initiala scade si echilibreaza cash-flow-ul companiei. Cu alte cuvinte cheltuiesc pe masura ce ma dezvolt ca business.
   
 5. Usurinta in modernizarea retelei - tehnologia evolueaza rapid si nevoia de capacitate e tot mai mare, asemenea si aplicatiile devin tot mai diverse si sensibile la parametrii de retea. Cu o retea bazata pe tubeti si microtuburi echipate sau partial echipate esti mereu in avantaj: poti scoate si inlocui o microfibra cu alta de tehnologie noua, iar cea veche o refolosesti. Sau poti adauga noi microfibre in microtuburile ramase neechipate.
   
 6. Profesionist in suflare - solicita detalii despre Cursul de instalare fibra optica prin suflare, unic in piata din Romania.
 
 

Pentru mai multe detalii privind echipamentele si accesoriile de instalare fibra optica,
va rugam sa vizitati website-urile noastre:
 
 
Cu prietenie,
Echipa Tele Grup!
 
 
TeleGrup | Integrator de solutii telecom
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: administrativ@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
Flickr
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis catre {EMAIL}
Primiti acest email in calitate de client, partener TeleGrup.
Daca nu mai doriti sa primiti email-uri de la noi, va rugam dati click pe butonul de dezabonare.
 
 
 
2017 TeleGrup ? Integrator de solutii telecom.
 
 
Daca acest email nu se afiseaza corect, click aici.