Noiembrie  2017
 
Curs Ekahau
 
Ehahau Site Survey(ESS) este un instrument usor de utilizat pentru proiectarea, verificarea si depanarea retelelor Wi-Fi. Este destinat tuturor inginerilor wireless, de la integratori de sisteme pana la administratori IT.
 
Programul ruleaza pe PC sau tabletele care au sistemul de operare Windows. Ekahau Site Survey asigura performanta si capacitatea (BYOD) pentru orice tip de retea Wi-Fi(802.11ac/n/legacy).
 
Pentru retele neimplementate ESS sugereaza automat pozitia si setarile optime pentru AP-uri, iar daca reteaua a fost deja instalata ESS se poate utiliza pentru analiza capacitatii, optimizare si depanare.
 
 
Acces GRATUIT timp de 14 zile !
 
Obtineti Certificare in Domeniul Proiectarii si Optimizarii Retelelor Wi-Fi
 
Compania Tele Grup in parteneriat cu Ekahau - liderul mondial in proiectare si optimizare retele wi-fi, organizeaza in perioada 22-25 ianuarie 2018 Cursul de certificare Ekahau pentru ingineri (ECSE – Ekahau Certified Survey Engineer), curs ce in consta in lectii teorectice sustinute de catre un instructor si laboratoare intensive despre toate aspectele retelor Wi-Fi.

Cursul se adreseaza inginerilor de sistem, administratorilor IT si tuturor persoanelor care lucreaza cu tehnologia Wi-Fi si doresc sa acumuleze cunostiinte avansate despre cum sa implementezi si depanezi retele Wi-Fi utilizand produsele Ekahau.
 
La sfarsitul cursului participantii vor detine cunostiinte avansate de proiectare, implementare si depanare a retelelor Wi-Fi, utilizand produsele Ekahau. Aceste cunostiinte se aplica pentru toate marcile de produse Wi-Fi.
 
 

Pentru informare privind solutiile, echipamentele si accesoriile oferite de Tele Grup, va rugam sa vizitati website-urile noastre:
 
 
Cu prietenie,
Echipa Tele Grup!
 
 
TeleGrup | Integrator de solutii telecom
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: [email protected]
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
Flickr
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis catre [email protected]
Primiti acest email in calitate de client, partener TeleGrup.
Daca nu mai doriti sa primiti email-uri de la noi, va rugam dati click pe butonul de dezabonare.
 
 
© 2017 TeleGrup ◉ Integrator de solutii telecom.
 
 
Daca acest email nu se afiseaza corect, click aici.