Termeni si conditii

Acesti Termeni si Conditii impreuna cu Politica de Confidentialitate si cu Politica  de utilizare Cookie-uri reprezinta intelegerea noastra, Tele Grup si dumneavoastra, cu privire la folosirea site-ului, precum si a serviciilor si produselor oferite prin intermediul acestuia.

 

 1. INFORMATII CU CARACTER GENERAL. OPERATORUL ONLINE

Web site-ul https://www.tele-grup.ro numit in continuare “Website-ul”, apartine societatii Teleprecision MTS  S.R.L., denumita in continuare “societatea” si/sau „Teleprecision”, cu sediul social în București, Strada Ilarie Chendi, numărul 29 C, Sector 2, înregistrata la Registrul Comerţului sub J40/5699/2009 si avand CUI 25535204.

Din dorinta de a oferi solutii si servicii intergrate specifice infrastructurii telecom, Teleprecision MTS SRL impreuna cu Value Telecom au constituit impreuna grupul Tele Grup, iar prin intermediul site-ului www.tele-grup.ro ofera servicii si produse pentru retelele de telecomunicatii pentru clienti de pe intreg teritoriul Romaniei. De asemenea, site-ul prezinta diverse solutii in domeniul telecomunicatiilor, evenimente, cursuri/seminarii organizate de afiliatii sai, noutati sau chiar promotii cu privire la produsele si serviciile oferite de Tele Grup.

Ca atare, accesul şi utilizarea site-ului www.tele-grup.ro se face în termenii şi condiţiile de mai jos. Incalcarea acestor Termeni poate conduce la suspendarea permisiunii de utilizare a site-ului.

 

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 Teleprecision MTS S.R.L. este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la articole, text, fotografii, ilustrații, mărci comerciale, embleme și modele.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al Teleprecision. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, sa preia informații, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.

 

 1. OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL. RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR

Teleprecision este Operator de date cu caracter personal pentru vizitatorii site-ului având posibilitatea ca pentru orice subiect legat de prezentul document si/sau de protectie a datelor cu caracter personal sa comunice cu Operatorul în orice moment la urmatoarea adresa de e-mail: gdpr@tele-grup.ro.

 

 1. SOLUTIILE TELECOM OFERITE

Descrierea serviciilor, solutiilor si produselor regasite pe website-ul www.tele-grup.ro are caracter general de prezentare si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Teleprecision garanteaza conformitatea  imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar. Nu suntem raspunzatori pentru modificarile survenite in timp si nu putem fi trasi la raspundere pentru niciun fel de prejudiciu produs.Teleprecision isi rezerva dreptul de a modifica imaginea, caracteristicile si parametrii produselor fara niciun fel de notificare prealabila, tinand cont de dorinta societatii de a pune la dispozitia consumatorilor produse cu o tehnologie cat mai avansata si mai apropiata de nevoile consumatorilor, fara ca aceste modificari sa angajeze responsabilitatea Teleprecision.

 

 1. CONDITII DE UTILIZARE

Acest site, precum si orice serviciu de comunicare sau interactiv care poate fi pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul website-ului, au ca scop informarea si in cazul in care solicitati in mod expres, comunicarea unor oferte personalizate in functie de nevoile dvs.

Utilizand aceste site si/sau serviciile aferente agreati, acolo unde este cazul, sa furnizati informatii adevarate, precise, de actualitate si complete despre dumneavoastra, astfel cum acestea apar in formularul de contact sau oricare alte formulare de inregistrare. In cazul in care oricare dintre informatiile furnizate de catre dvs. sunt neadevarate, imprecise, nu mai sunt de actualitate sau sunt incomplete, administratorul website-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta oricare si/sau toate serviciile de utilizare curente sau viitoare.

Utilizarea acestui website sau a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul acestuia nu va este permisa pentru oricare dintre urmatoarele actiuni: (i) falsificarea de titluri sau instrumente de plata ori manipularea identitatilor mentionate in materialele noastre; (ii) prezentarea sub o identitate falsa ori folosirea frauduloasa a unui act ce serveste la identificare, legitimare sau a unui astfel de act falsificat; (iii) incarcarea, afisarea, publicarea, trimiterea de e-mailuri, reproducerea, distribuirea sau orice alt fel de transmitere cu scop publicitar, de materiale promotionale, junk mail, spam, chain letters, scheme piramidale care nu sunt autorizate sau solicitate de catre destinatar; (iv) afectarea intr-un mod negativ a abilitatii altor utilizatori de a accesa site-ul Operatorului sau de a beneficia de serviciile aferente; (v) implicarea in orice activitate care este contrara sau care afecteaza in mod negativ scopul sau destinatia  website-ului sau a serviciilor inclusiv, dar nelimitandu-se la manipularea, coruperea sau alta actiune ori tentativa de acest fel care afecteaza partial sau in totalitate rezultatul Serviciilor, prin inregistrarea unor terte persoane fara acordul utilizatorului real sau inregistrarea multipla a aceleiasi persoane sub acelasi nume sau sub nume diferite etc.

 

 1. MATERIALE NESOLICITATE

In administrarea site-ului, Teleprecision nu solicita si nu doreste sa primeasca  informatii confidentiale, secrete sau brevetate ori alte asemenea informatii de la dvs. prin intermediul website-ului, adreselor de e-mail sau orice alt mijloc.  Oricare informatie sau material propus sau trimis catre Teleprecision nu va fi considerat confidential sau secret cu exceptia datelor cu caracter personal care sunt guvernate de un regim special.

 

 1. DREPTURILE OPERATORULUI

Administratorul site-ului va depune eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului si pentru asigurarea functionarii acestuia in bune conditii.

Teleprecision îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului, precum si dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

 

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Teleprecision, directorii, angajatii sai, asociatii si/sau afiliatii Tele Grup nu vor raspunde pentru:

 • niciun fel de prejudiciu cu caracter direct/indirect, special, punitiv, incidental si, pe cale de consecinta, pentru nicio alta paguba care rezulta din disponibilitatea sau imposibilitatea de a folosi website-ul, chiar daca Operatorul sau agentii sai ar fi fost avertizati de posibilitatea producerii acestor pagube si indiferent de forma actiunii, contractuala sau extracontractuala;
 • orice reclamatie referitoare la erori, omisiuni sau alte inexactitati ale website-ului ori proprietati distructive ale acestuia.

Teleprecision va fi responsabil numai in limitele legii.

De asemenea, deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.

 

 1. LEGISLATIA APLICABILA

Legea aplicabila prezentului acord este legea romana, iar instantele de judecata competente sa solutioneze orice litigii rezultand din sau in legatura cu prezentul document sunt instantele judecatoresti din Romania. Nu garantam ca materialele incluse pe website sunt potrivite sau accesibile in orice alte teritorii si nici ca ele respecta legislatia din respectivele zone. Persoanele care acceseaza website-ul nostru din afara Romaniei, o fac din propria lor initiativa si sunt responsabile sa respecte legile locale.

 

 1. COMUNICARI SI RECLAMATII

Utilizatorii sunt invitati sa trimita comentarii, note, sugestii, observatii sau raportari privind incalcarea unor reguli de utilizare a paginii la adresa de e-mail: administrativ@tele-grup.ro.

Utilizatorii pot folosi aceasta adresa de mail si in cazul in care se considera vatamati in drepturile lor printr-o actiune a furnizorului.

Furnizorul va raspunde in maxim 30 de zile la toate sesizarile care sunt intemeiate si care contin datele de identificare ale expeditorului si descrierea adecvata a situatiei la care se refera.

 

 1. ACTUALIZAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, la fel ca și actualizarea site-ului. Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului www.tele-grup.ro pentru orice actualizare.

Ultima actualizare a politicii a fost efectuata in Ianuarie 2019.