Ekahau

Ekahau

Ekahau este liderul la nivel mondial in producerea de instrumente pentru proiectarea, certificarea, depanarea si monitorizarea retelelor Wi-Fi.

Produsele Ekahau sunt utilizate de catre principalii producatori de infrastructură Wi-Fi, integratorii de sisteme si operatorii telecom, precum și de mii de administratori de rețea, pentru a minimiza timpul de implementare a rețelei și pentru a asigura performanta și  capacitatea rețelei wireless.

Produsul pilot Ekahau Site Survey(ESS)  este o solutie completa pentru proiectarea, simularea si testarea retelelor Wi-Fi compatibile cu standardul 802.11ac/n/g/b, ajutand utilizatorul in fiecare etapa din procesul de implementare a unei retele wireless.

Portofoliul Ekahau cuprinde atat produse software pentru PC-uri si dispozitive mobile cat si produse hardware pentru masurarea si analiza spectrului.

Principalii investitori in Ekahau sunt: Nexit Ventures, Sampo-Mandatum si Tekes –Agentia Finlandeza pentru Finantarea Tehnologiei si Inovarii

Compania are 3 sedii importante in: Reston, Virginia (USA), Helsinki (Finland) si Hong Kong (China) si o retea de parteneri in peste 100 tari. Din 2016 functioneaza ca o subsidiara a Airista Flow. Inc.