Splicer 90S

Splicer 90S

Fujikura a lansat noul aparat de sudura – 90S!

Suntem mandri sa va prezentam ultima evolutie in materie de aparate de sudura fibra optica odata cu lansarea aparatului 90S de catre Fujikura.

De mai bine de 30 de ani Fujikura a fost unul dintre cei mai importanti producatori de aparate de sudura, proiectand si producand unele dintre cele mai renumite aparate de pe piata.

Aparatul de sudura Fujikura 90S are multe dintre caracteristici imbunatatite, avand ca obiectiv principal sa permita utilizatorului sa lucreze mai rapid si cu precizie ridicata.

Splicer 90S

In principal durata procesului de sudare a fost micsorata in comparatie cu 70S+. Acest lucru a fost realizat printr-o reducere a timpilor de reactie a capacului paravant automat, a capacului automat de la cuptor, prin introducerea unor cleme pentru retinerea fibrei si prin reproiectarea clemelor fixe pentru fibra si regandirea structurii interne care sa permita utilizatorului sa indeparteze fibra si sa fixeze mansonul termocontractabil fara sa atinga aparatul 90S.

Aceasta imbunatatire a vitezei de lucru a fost corelata cu imbunatatierea preciziei in procesul de sudare, deoarece 90S utilizeaza tehnologie de ultima ora pentru alinierea activa dupa miez combinata cu analiza avansata a imaginilor, pentru a asigura cele mai precise si repetabile suduri.

90S inglobeaza tehnologia revolutionara “Active Blade Management – ABM” si permite ca 2 cleavere CT50 sa fie conectate simultan la un aparat. Aceasta tehnologie, ABM, este un lucru inovativ care permite conectarea fara fir a cleaverului la aparatul de sudura. Prin monitorizarea continua a performantelor cleaverului si prin avertizarea automata a utilizatorului asupra momentului ideal de rotire a lamei, se reduce dramatic costul cu mentenanata.

O geanta de transport multifunctionala, complet reproiectata si o masa de lucru integrata in aceasta completeaza pachetul cu care este livrat aparatul Fujikura 90S.

Toate aceste noi caracteristici combinate cu o baterie mai mare si introducerea unui ecran senzitiv fac ca 90S sa lucrare mai repede, mai precis si mai mult timp ca niciodata.

Afla mai multe detalii despre noul splicer aici » Descopera 90S

 

IMPORTANT!

» Dorim sa va informam ca Fujikura a scos din fabricatie urmatoarele modele de splicere: 70S+, 62S+. Acestea vor fi inlocuite de noul model 90S.

» Incepand cu 27 martie 2020 Fujikura nu va mai fabrica piese de schimb pentru urmatoarele modelele:

  • FSM-60S, FSM-60R, FSM-18S si FSM-18R;
  • FID-25R si FID-26R;