Softing Trade-In


Vino cu certificatorul tau vechi si ai pana la 3.000 Euro Discount la achizitionarea unui certificator WireXpert 4500. Testeaza-l acum, gratuit!

WX_AutoTest_2017

WireXpert 4500 de la Softing este un certificator de cablu capabil sa testeze cele mai performante retele de cupru si fibra optica din parcuri industriale, cladiri de birouri si centre de date. Aparatul permite certificarea de cabluri de cupru conform standardelor ISO Clasa FA si TIA CAT7A, precum si a cablarilor de fibra optica SM si MM, inclusiv cu conectori MPO, WireXpert fiind pregatit pentru viteze 40G si mai departe.

La baza performantelor sale sta motorul scalabil de testare ce depaseste Nivelul IV ISO de precizie in intreaga banda de masura. Acest lucru a fost confirmat de renumitul laborator independent de testare Edison Testing Laboratory Edison Testing Laboratory si de catre marii furnizori de cablu, care au testat extensiv WireXpert si l-au aprobat pentru certificarea cablurilor pe teren.

WireXpert 4500 se remarca si prin viteza de masura, aparatul fiind capabil sa testeze un cablu CAT 6A in mai putin de 9 secunde si unul Clasa FA in 15 secunde, caz in care testarea se face in intreg intervalul cuprins intre 1 si 1000 MHz. Sunt disponibile adaptoarea atat pentru interfete TERA cat si GG45/ARJ45 cat si pentru testarea patchcordurilor CAT7A.

Cu o frecventa maxima de masura mai mare de 2000MHz, WireXpert este capabil sa testeste CAT8, odata ce standardul va fi aprobat. Gratie acestui lucru, producatori majori de cablu utilizeaza WireXpert in laboratoarele proprii pentru testarea sistemelor de cablare CAT 8 aflate in curs de dezvoltare.

 
 

 

Prinde si tu promotia Trade-In!

Vino cu certificatorul tau vechi si ia-ti WireXpert 4500!

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde 

 

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de promotia Softing la gama de certificatoare WireXpert 4500.

Nu uita sa mentionezi daca esti interesat sa testezi aparatul, gratuit!

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord