Reparatii si calibrari

Mai devreme sau mai tarziu orice echipament va intampina probleme in functionare, de aceea unul dintre obiectivele stabilite inca de la infiintare a fost dezvoltarea unui departament de service performant pentru aparatele pe care le comercializam. De atunci investim continuu in tehnologii, in dezvoltare si in oameni pentru a creste nivelul de expertiza al echipei si gradul de satisfactie al clientilor.

In timp si in functie de frecventa utilizarii, precizia oricarui aparat de masura scade. Odata ce erorile de masura trec de un anumit prag folosirea echipamentului poate pune in pericol activitatea desfasurata, rezultatul fiind pierderi materiale sau chiar vatamari ale utilizatorilor.

Din acest motiv recomandam ca toate aparatele de masura sa fie calibrate periodic de catre laboratoare acreditate.

Garantam Reparatii Corecte, Complete si Rapide!

Ne asiguram ca produsul odata iesit din service va functiona perfect. Investigam amanuntit echipamentul primit in service. Nu ne raportam doar la defectiunea pentru care a fost trimis. Astfel veti beneficia de reparatii corecte si complete si veti putea utiliza echipamentul la performante maxime.

Centrul de reparatii – TeleGrup

In calitate de distribuitor autorizat Fujikura in Romania, asiguram peste 400 de interventii pe an pentru toate modele de aparate de sudura fibra optica si cleavere produse sub aceasta marca:

  • FSM-11S, FSM-16S, FSM-17S, FSM-18S
  • FSM-40S, FSM-50S, FSM-60S,
  • 12S, 21S, 22S, 19S, 19S+, 41S, 62S, 62S+, 70S, 70S+,90S
  • CT05, CT-06, CT-07, CT-10, CT-20, CT-30
  • CT08, CT50

Reparatii in regim de urgenta?

Va oferim posibilitatea de a evalua si repara aparatul dvs. in regim de urgenta. Ne obligam sa evaluam starea aparatului imediat dupa ce l-am preluat si sa va transmitem costul reparatiei in maxim 4 ore. Ulterior va solicitam acceptul asupra costurilor. Dupa primirea acceptului pentru realizarea reparatiei si daca avem toate piesele pe stoc* vom initia imediat reparatia.

Durata reparatiei depinde de complexitatea lucrarii si poate ajunge si pana la 2 zile lucratoare.
Acest serviciu este optional si costa 50 Euro + TVA.

* In cazul in care, in urma evaluarii, nu avem piesele pe stoc, produsul intra in reparatie in regim normal si nu se aplica tariful de urgenta mentionat mai sus.

Centrul de reparatii si calibrari – TeleGrup

In calitate de distribuitor autorizat AFL in Romania, asiguram interventii pentru aparatele:

Centrul de reparatii si calibrari – TeleGrup

O investitie buna in aparate de masura presupune, pe langa alegerea unui produs de calitate, si disponibilitatea pe intreaga durata de viata a echipamentului a unor servicii complementare de suport tehnic, mentenanta si calibrare.

Inca de la inceput produsele Tribrer au reprezentat o alternativa atractiva la aparatele de masura fibra optica ale producatorilor consacrati, iar acum, prin deschiderea centrului Tele-Grup de reparatii si calibrari, acestui avantaj ii se adauga si garantia rezolvarii rapide a oricaror probleme intampinate.

Totul pentru ca dumneavoastra sa va bucurati cat mai multi ani de acum inainte de produsele Tribrer achizitionate:

  • Powermetre optice (OPM)
  • Surse de lumina infrarosie (OLS)
  • Identificatoare de fibra optica (FID)
  • Surse de lumina rosie (VFL)

Centre de reparatii si calibrari cu care colaboram - Europa

Toate masuratorile au trasabilitate directa la standardele internationale, iar tehnicienii ce realizeaza calibrarile sunt instruiti si experimentati in indeplinirea unor standarde inalte, astfel incat dumneavoastra sa aveti certitudinea calitatii masuratorilor.