Reparatii si calibrari

Mai devreme sau mai tarziu orice echipament va intampina probleme in functionare, de aceea unul dintre obiectivele stabilite inca de la infiintare a fost dezvoltarea unui departament de service performant pentru aparatele pe care le comercializam. De atunci investim continuu in tehnologii, in dezvoltare si in oameni pentru a creste nivelul de expertiza al echipei si gradul de satisfactie al clientilor.

In timp si in functie de frecventa utilizarii, precizia oricarui aparat de masura scade. Odata ce erorile de masura trec de un anumit prag folosirea echipamentului poate pune in pericol activitatea desfasurata, rezultatul fiind pierderi materiale sau chiar vatamari ale utilizatorilor.

Din acest motiv recomandam ca toate aparatele de masura sa fie calibrate periodic de catre laboratoare acreditate.

Garantam Reparatii Corecte, Complete si Rapide!

Ne asiguram ca produsul odata iesit din service va functiona perfect. Investigam amanuntit echipamentul primit in service. Nu ne raportam doar la defectiunea pentru care a fost trimis. Astfel veti beneficia de reparatii corecte si complete si veti putea utiliza echipamentul la performante maxime.

Centrul de reparatii si calibrari AFL – TeleGrup

In calitate de distribuitor exclusiv AFL in Romania, asiguram interventii pentru aparatele:

Centrul de reparatii Fujikura – TeleGrup

In calitate de distribuitor exclusiv Fujikura in Romania, asiguram peste 300 de interventii pe an pentru toate modele de aparate de sudura fibra optica si cleavere produse sub aceasta marca:

  • FSM-11S, FSM-16S, FSM-17S, FSM-18S
  • FSM-40S, FSM-50S, FSM-60S,
  • 12S, 21S, 22S, 19S, 19S+, 62S, 62S+, 70S, 70S+
  • CT05, CT-06, CT-07, CT-10, CT-20, CT-30
  • CT08

Centre de reparatii si calibrari cu care colaboram - Europa

Toate masuratorile au trasabilitate directa la standardele internationale, iar tehnicienii ce realizeaza calibrarile sunt instruiti si experimentati in indeplinirea unor standarde inalte, astfel incat dumneavoastra sa aveti certitudinea calitatii masuratorilor.