Programe Training » Wray Castle

Wray Castle – Training

Wray Castle este un furnizor international de top care ofera servicii de instruire in domeniul telecomunicatiilor.

Portofoliul inlcude o gamă largă de cursuri de formare în domeniul telecomunicațiilor, de înaltă calitate, care acoperă cele mai recente inovații în principalele tehnologii de comunicații globale. Cursurile oferite sunt toate dezvoltate intern de o echipă de experți în domeniu și sunt considerate pe scară largă ca fiind cele mai bune cursuri disponibile în industria telecomunicațiilor.

Pentru flexibilitate și eficiență maximă, cursurile sunt disponibile într-o varietate de formate de livrare și pe diferite niveluri tehnice, sprijinind cursanții în toate etapele carierei lor, de la tineri absolvenți care caută o pregătire temeinică în domeniu până la ingineri cu experiență care trebuie să fie la curent cu cele mai recente noutăți și tehnologii.

Printre clientii Wray Castle se numara:

 

În calitate de reprezentant oficial Wray Castle în România, dorim să vă prezentăm mai multe detalii despre cursurile oferite.

În plus, pentru orice curs comandat prin intermediul nostru primiți un Voucher de Discount. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos.

Cursurile acoperă cele mai recente tehnologii, inclusiv 5G, LTE, IP, PMR, Inginerie radio și Virtualizare rețele. Listă completă de tehnologii poate fi găsită aici.

Pentru cei care doresc să își demonstreze competența în domeniul comunicațiilor mobile Wray Castle oferă un program de certificare în următoarele specializări:

Programul oferă două niveluri de atestare a competențelor: certificat și diplomă.

  • Pentru obținerea unui certificat este necesară parcurgerea a 3 module introductive, comune celor 4 direcții, și 2 a module de specializare specifice domeniului ales.
  • Pentru obținerea unei diplome, pe lângă parcurgerea modulelor de la nivelul precedent, trebuie absolvite încă două module de perfecționare.

 

Afla mai multe detalii despre programele de certificare si inscrie-te si tu!

 
 

On Demand Online » Training Programmes

Învață online, oricând!
Cursurile online la distanță pot fi parcurse în ritm propriu și includ o combinație extinsă de noțiuni teoretice de bază, resurse video, sarcini bazate pe scenarii și un instructor dedicat, toate într-un mediu de învățare virtual modern, intuitiv și sigur.

Public Live Online » Training Programmes

Cursurile online în format live ajung la participanți cu aceeași experiență de învățare interactivă și captivantă ca și instruirea față în față. Wray Castle a oferit cu succes mii de ore de instruire online live participanților din întreaga lume, perfecționând pe parcurs tehnicile de livrare pentru a maximiza experiența de învățare oferita prin acest format.

Toate cursurile sunt livrate live, în sesiuni de 1/2 zi (9.00-12.30).

Afla mai multe detalii si vezi agenda cursurilor disponibile accesand butonul de mai jos.


In person » Training Programmes

Programele de training sunt interactive (cu exerciții, demonstrații și jocuri de rol) si sunt livrate de experti de top in domeniu. Conținutul este actualizat continuu și acoperă toate tehnologiile de comunicații globale majore. În funcție de nevoile și specificul fiecarei companii, programele de training pot fi customizate.

Training-urile sunt livrate față în față la locatia clientului sau o locatie aleasa de comun acord.


Aveți nevoie de consultanță în alegerea unui program de training?

Colegii noștri din echipa tehnică vă stau cu placere la dispoziție. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă contactăm în cel mai scurt timp.

 

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord