Promotie la Certificatoarele WireXpert


wireexpert-4500-2
Discount 1800€ la aparatul vechi predat!

WireXpert 4500 de la Softing este un certificator de cablu capabil sa testeze cele mai performante retele de cupru si fibra optica din parcuri industriale, cladiri de birouri si centre de date. Aparatul permite certificarea de cabluri de cupru conform standardelor ISO Clasa FA si TIA CAT7A, precum si a cablarilor de fibra optica SM si MM, inclusiv cu conectori MPO, WireXpert fiind pregatit pentru viteze 40G si mai departe.

La baza performantelor sale sta motorul scalabil de testare ce depaseste Nivelul IV ISO de precizie in intreaga banda de masura. Acest lucru a fost confirmat de renumitul laborator independent de testare Edison Testing Laboratory Edison Testing Laboratory si de catre marii furnizori de cablu, care au testat extensiv WireXpert si l-au aprobat pentru certificarea cablurilor pe teren.

 

wx500
Discount 1000€ la aparatul vechi predat!

WireXpert 500 de la Softing permite certificarea cablurilor de cupru conform standardelor ISO Clasa E si TIA CAT6A in doar 9 secunde si testarea patchcordurilor si a cablurilor coaxiale cu ajutorul accesoriilor optionale.

Cel mai accesibil certificator pentru cupru si fibra.

Certifica in cateva secunde, 10Gbit/s pe cupru si 400Gbit/s pe fibra.

Este din ce în ce mai frecvent ca antrepenori cu profil electric sa obtina proiecte pentru instalarea sistemelor de cablare structurata a retelelor de cupru si fibra optica. WireXpert500-PLUS va permite sa maximizati valoarea pe care o oferti clientilor, fara a adauga complexitate si costuri mari. Tehnicienii pot certifica cu WireXpert 500-PLUS  cablarea structurata din cupru de la Cat5e pana la Cat6A (Clasa D pana la Clasa EA) si fibra optica, multimod si monomod, permitandu-va sa realizati rapoarte de testare profesionale pentru clientul dumneavoastra.

 

 

 

Prinde si tu promotia la Certificatoarele WireXpert!

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde 

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de promotia Softing la gama de certificatoare WireXpert 4500 si WireXpert 500.

Nu uita sa mentionezi daca esti interesat sa testezi aparatul WireXpert 4500, gratuit!

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord