Promotie la Certificatoarele WireXpert 4500


wireexpert-4500-2
Discount 1575€ la pachetul promotional WireXpert 4500!

Pachetul contine:

1x Certificator WireXpert 4500

1x Inspectie si calibrare

2x Tester CableMaster 200

1x Tester profesional CableMAster 600

1x Sonda CableTracker CT15

1x Cablu testare Permenent Link

1x Geanta transport

 

WireXpert 4500 de la Softing este un certificator de cablu capabil sa testeze cele mai performante retele de cupru si fibra optica din parcuri industriale, cladiri de birouri si centre de date. Aparatul permite certificarea de cabluri de cupru conform standardelor ISO Clasa FA si TIA CAT7A, precum si a cablarilor de fibra optica SM si MM, inclusiv cu conectori MPO, WireXpert fiind pregatit pentru viteze 40G si mai departe.

La baza performantelor sale sta motorul scalabil de testare ce depaseste Nivelul IV ISO de precizie in intreaga banda de masura. Acest lucru a fost confirmat de renumitul laborator independent de testare Edison Testing Laboratory Edison Testing Laboratory si de catre marii furnizori de cablu, care au testat extensiv WireXpert si l-au aprobat pentru certificarea cablurilor pe teren.

 

 

 

Prinde si tu promotia la Certificatoarele WireXpert!

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde 

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de promotia Softing la gama de certificatoare WireXpert 4500.

Nu uita sa mentionezi daca esti interesat sa testezi aparatul WireXpert 4500, gratuit!

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord