PROMOTIE » AFL FOCIS Duel

« PROMO » 20% DISCOUNT la achizitia FOCIS Duel.


AFL FOCIS Duel este un microscop digital cu doua porturi, ecran incorporat si focalizare automata destinat inspectiei simultane atat a conectorului montat pe cablu, cat si a adaptorului complementar de pe panou.

Asemenea celorlalte produse din familia FOCIS, prin apasarea unui singur buton microscopul focalizeaza, captureaza si centreaza imaginea conectorului, afisand un rezultat de tip Pass/Fail in conformitate cu standardele IEC 61300-3-35, AT&T TP-76461 sau IPC.

Avand baterie reincarcabila, ecran incorporat si posibilitatea de a salva intern rezultatele a mii de teste, FOCIS Duel poate fi utilizat independent, fara sa necesite conectarea la un alt dispozitiv, rezultatele putand fi transferate rapid pe PC prin intermediul portului micro-USB.

Cand este conectat la un OTDR, imaginile si rezultatele de tip Pass/Fail pot fi transferate automat si afisate pe ecranul OTDR-ului.

In plus, FOCIS Duel se poate conecta si la un dispozitiv smart cu sistem de operare Android sau iOS, iar imaginile si rezultatele testelor se pot transfera si vizualiza cu ajutorului unei aplicatii gratuite.

Valabilitate oferta

Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2020, in limita stocului disponibil. 

Afla detalii complete despre produs in pagina dedicata.

Pentru orice alte informatii suplimentare apeleaza cu incredere la echipa noastra tehnica.

 
 
 

Pentru comenzi te rugam sa completezi formularul de mai jos.

 

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord