PROMOTIA VERII

Splicer-Fujikura-70S

Va multumim pentru interesul dvs. in aparatele de sudura fibra optica de la Fujikura®! Si pentru ca este vara va oferim urmatoarea promotie:

Pentru orice model de aparat de sudura fibra optica achizitionat beneficiati de Garantie extinsa de la 24 luni la 36 luni!!! Sa fiti fara griji timp de 3 ani! Promotie valabila: 01.0601.09.2017.

Cateva cuvinte despre Fujikura®: Numele Fujikura® a devit sinonim cu aparatele de sudura fibra optica. Splicerele Fujikura® au atins nivelul cel mai ridicat de incredere, durabilitate si usurinta in exploatare datorita urmaririi continue a designului optim pentru instalarea FO. De la prima aparitie a splicerelor sale, Fujikura® a devenit un producator de talie mondiala, furnizand splicere de cea mai buna calitate si performanta. Aceste aparate de mare precizie realizeaza un aliniament de zecimi de micron al miezului fibre opticei.

Fujikura® este reprezentata in Europa de peste 20 ani iar in 1988 s-a infiintat Fujikura Europe Ltd. cu locatia in Londra, reprezentand sediul central pentru operatiunile pe Europa. In ultimii 10 ani compania a crescut si s-a dezvoltat considerabil. 65% din vanzarile de aparate de sudura fibra optica vandute oriunde in lume sunt produse de Fujikura®, urcand compania in pozitia de lider de piata.

Site oficial: www.fujikura.co.uk

Pentru a alege din gama de aparate de sudura modelul potrivit pentru dvs. accesati butonul de mai jos.

* brandul Fujikura® cat și însemnele acestuia sunt mărci proprietare Fujikura Ltd.

Modele aparate de sudura