PROMO SERVICE » OPERATII CALIBRARE

Ai un echipament care necesita calibrare?
Profita de oferta lunii septembrie si beneficiezi de 20% Discount la orice operatie de calibrare in centrul nostru autorizat de reparatii si calibrari.

Ce inseamna calibrarea echipamentelor?

Calibrarea echipamentelor reprezinta procesul de verificare, prin compararea cu un standard, a acuratetii de masurare a echipamentelor de testare si masura. Include de asemenea pasii de ajustare a echipamentelor pentru a masura conform standardului.

Este important pentru mine ca aparatul sa fie calibrat?

Da: chiar si cel mai precis instrument de masura imi poate afecta activitatea daca il folosesc si nu sunt sigur ca valorile masurate sunt corecte.

Ce implica procesul de calibrare?

Aparatele sunt testate conform standardului de referinta in baza caruia au fost calibrate, facandu-se un lant de masuratori trasabile, in concordanta cu Standardele Internationale ale Unitatilor de masura.

Compania mea are nevoie de aparate calibrate?

Da: este necesar sa demontrez clientilor ca aparatele de masura si testare sunt verificate periodic. O parte din acest lucru este asigurarea faptului ca instrumentele sunt calibrate periodic si ca acuratetea valorilor masurate se pastreaza.

Tipuri de echipamente care necesita calibrare

Powermetre optice
Surse de lumina
Identificatoare fibra
OTDR-uri

PERIOADA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este valabila pana la 30 septembrie. 

Aflati mai multe detalii despre Centrul autorizat de reparatii si calibrari Tele Grup

Pentru orice alte informatii suplimentare apelati cu incredere la echipa noastra tehnica.

 
 

Pentru a solicita o oferta va rugam sa completati formularul de mai jos.

 

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord