Oferta speciala » Masini de suflat FREMCO

OFERTA SPECIALA » Masini de suflat FREMCO

La achizitia unei masini de suflat fibra optica de la FREMCO, primiti Cadou o Trusa suflare si jonctionare fibra optica TSC-01.


PowerFlow_Trolley

Fremco introduce doua noi modele de masini de suflat, Powerflow RAPID si Multiflow RAPID, menite sa faciliteze configurarea si sa reduca timpul de instalare in diferite conditii intalnite pe teren.

Comparativ cu generatia precedenta, s-au adus imbunatari in special blocului de suflare si a ghidajelor pentru cablu si tubete. Noul bloc de suflat RAPID permite instalarea tubului si a cablului suflat fara a mai fi nevoie de chei sau scule dedicate, iar manometrul si valva de aer montate acum in lateral permit controlul facil de pe o singura parte a masinii. Si ghidajul pentru cablu si tubete a fost reproiectat, rolele pentru cablu putand fi reglate acum fara chei, iar contorul digital a fost mutat in lateral, pe aceeasi parte cu manometrul si valva de aer pentru o vizibilitare mai buna in timpul suflarii.

Pentru posesorii existenti de Powerflow sau Multiflow sunt disponibile kit-uri de upgrade astfel incat sa se bucure de beneficiile noilor modele. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

 

 
mts-07

Trusa TSC-01 a fost conceputa sa vina in ajutor celor care doresc sa faca operatiuni de jonctionare fibra optica si suflare fibra optica. Produsele care intra in componenta sunt in mare parte, unelte Mills.

 

Oferta speciala este valabila in perioada 01 februarie - 31 martie 2021.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de promotia la masinile de suflat FREMCO.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord