PROMO LinkXpert M3 » CableMaster 210 CADOU

Profita de noua oferta speciala de la Softing si primesti Cadou un CableMaster210 la achizitia un tester LinkXpert M3.

LinkXpert M3 este un instrument versatil pentru testarea cablurilor si depanarea retelor LAN, ajutand la rezolvarea problemelor de retea, de la cablare pana la probleme complexe ce tin de standardul Ethernet. Cu posibilitatea de conectarela toate cele 3 medii: cupru, fibră și Wi-Fi, LinkXpert M3 este perfect pentru diagnosticarea oricarui mediu de transmisie in retelele LAN.

Dispozitivul ofera o combinatie unica de teste pentru cablarea structurata si diagnosticare extinsa a retelei Ethernet pe cupru, fibra si Wi-Fi pentru a ajuta utilizatorii sa rezolve problemele zilnice din retelele LAN si sa mentina reteaua functionala 24/7. Pentru punerea in functiune a retelelor, LinkXpert poate rula teste automate care pot fi configurate de catre utilizator. De exemplu, au fost lansate noile switch-uri PoE, LinkXpert poate fi configurat doar pentru a testa PoE pana la 9W si pentru a obtine informatii despre porturi precum LLDP. Pentru depanare, utilizatorii pot rula toate testele individual, de exemplu puteti utiliza doar microscopul video optional pentru a inspecta conectorii de fibra optica.

PERIOADA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este valabila pana la 31 decembrie. 

Aflati detalii complete despre produse

Pentru orice alte informatii suplimentare apelati cu incredere la echipa noastra tehnica.

 
 
 
 

Pentru a solicita o oferta va rugam sa completati formularul de mai jos.

 

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord