PROMO FOCIS Flex » Carcasa protectie cadou

Profitati de noua oferta promotionala AFL si primiti CADOU o husa de protectie la achizitia unui FOCIS Flex de la AFL.

AFL FOCIS FLEX este un microscop digital cu ecran incorporat si focalizare automata destinat inspectiei conectorilor optici. Prin apasarea unui singur buton FOCIS FLEX focalizeaza, captureaza si centreaza imaginea conectorului, afisand un rezultat de tip Pass/Fail in conformitate cu standardele IEC 61300-3-35, AT&T TP-76461 si IPC. Rezultatele inspectiei pot fi transferate wireless catre un OTDR din gama FlexScan sau FlexTester sau catre un dispozitiv smart cu sistem de operare Android sau iOS.

Avand baterie reincarcabila, ecran incorporat si posibilitatea de a salva intern rezultatele testelor FOCIS Flex poate fi utilizat si independent, fara sa necesite conectarea la un alt dispozitiv.

Cand este conectat la un OTDR, imaginile si rezultatele de tip Pass/Fail pot fi transferate automat si afisate pe ecranul OTDR-ului.

FOCIS Flex se poate conecta si la un dispozitiv smart cu sistem de operare Android sau iOS, iar imaginile si rezultatele testelor se pot transfera si vizualiza cu ajutorului unei aplicatii gratuite.

PERIOADA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este valabila pana la 30 septembrie. 

Aflati detalii complete despre FOCIS FLEX

Pentru orice alte informatii suplimentare apelati cu incredere la echipa noastra tehnica.

 
 

Pentru a solicita o oferta va rugam sa completati formularul de mai jos.

 

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord