PROMO » Certificator WireXpert 4500

Profitati de noua oferta promotionala Softing si beneficiati de 2.000 € Discount la achizitia unui Certificator WireXpert 4500.

WireXpert 4500 este un certificator de cablu capabil sa testeze cele mai performante retele de cupru si fibra optica din parcuri industriale, cladiri de birouri si centre de date. Aparatul permite certificarea de cabluri de cupru conform standardelor ISO Clasa FA si TIA CAT7A, precum si a cablarilor de fibra optica SM si MM, inclusiv cu conectori MPO, WireXpert fiind pregatit pentru viteze 40G si mai departe.

WireXpert 4500 se remarca si prin viteza de masura, aparatul fiind capabil sa testeze un cablu CAT 6A in mai putin de 9 secunde si unul Clasa FA in 15 secunde, caz in care testarea se face in intreg intervalul cuprins intre 1 si 1000 MHz. Sunt disponibile adaptoarea atat pentru interfete TERA cat si GG45/ARJ45 cat si pentru testarea patchcordurilor CAT7A.

Cu o frecventa maxima de masura mai mare de 2000MHz, WireXpert este capabil sa testeste CAT8, odata ce standardul va fi aprobat. Gratie acestui lucru, producatori majori de cablu utilizeaza WireXpert in laboratoarele proprii pentru testarea sistemelor de cablare CAT 8 aflate in curs de dezvoltare.

In plus, daca achizitionati WireXpert 4500 impreuna cu un Curs de Certificare Retele LAN Cupru (NICE-C) sau Fibra (NICE-F), beneficiati si de 10% Discount la oricare din cursurile cumparate.

  • Curs Certificare Retele LAN Cupru (NICE-C) » Detalii curs
  • Curs Certificare Retele LAN Fibra Optica (NICE-F) » Detalii curs

PERIOADA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este valabila in perioada 15 iulie - 31 august. 

Aflati detalii complete despre WireXpert 4500

Pentru orice alte informatii suplimentare apelati cu incredere la echipa noastra tehnica.

 
 

Pentru a solicita o oferta va rugam sa completati formularul de mai jos.

 

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord