Profil GRUP

Tele Grup reprezinta noul brand rezultat in urma asocierii companiei Teleprecision-MTS cu Value Telecom. Cele doua companii s-au unit sub un singur brand, din dorinta si cu scopul de a oferi clientilor solutii la cheie si servicii integrate adecvate infrastructurii telecom. Astfel, fiecare companie vine cu experienta si aportul sau de servicii si produse, impreuna formand un brand mai puternic cu o oferta completa pentru piata telecom.

Intr-o piata competitiva si aflata intr-o permanenta schimbare, ne-am propus sa oferim o gama completa de produse si solutii, cat mai diversificata, prin care sa raspundem si celor mai exigente cerinte ale clientilor. Intelegem ca fiecare client este diferit, avand asteptari si nevoi diferite, la care raspundem prin flexibilitate, calitate si profesionalism.

Punem la dispozitia clientilor nostri echipamente, accesorii si consumabile pentru retele de fibra optica, cupru si radiofrecventa ale unor producatori de renume mondial precum Fujikura, AFL, Mills, Fremco, Softing IT Networks, Emtelle.

Produsele oferite sunt impartite pe categorii de calitate, toate testate de catre noi. Indiferent de brandul sau furnizorul pe care il veti alege, garantam siguranta functionalitatii si compatibilitatii produselor cu reteaua sau proiectul dumneavoastra, in urma consultantei de specialiate pe care o acorda departamentul nostru tehnic.

Oferta de produse este completata de servicii de cea mai inalta calitate ce includ:

  • consultanta de specialitate in alegerea corecta a produselor
  • instalare si punere in functiune a echipamentelor comercializate
  • inchiriere set complet de sudura si masura fibra optica
  • cursuri de instruire pentru utilizatori
  • service si suport tehnic.

Fie ca sunteti furnizor de internet si televiziune prin cablu, operator de telefonie fixa sau mobila, administrator de retele sau integrator de sisteme, echipa noastra va ajuta sa gasiti solutia potrivita pentru un proiect de succes.

Viziunea noastra este crearea unui etalon in piata de telecomunicatii prin oferirea solutiilor complete, personalizate, ce includ  produse si servicii unice, perfect compatibile care sa contribuie cu performante maxime la realizarea proiectelor clientilor nostri.

Obiectivul nostru in relatia cu clientii si partenerii nostri este acela de a oferi si garanta cele mai performante produse si solutii adaptabile la cerintele si problemele lor. Ne asiguram ca vom atinge acest obiectiv oferind consultanta de specialitate si suport tehinc anterior si post vanzare, cu personal instruit la centrii specializati ai furnizorilor pe care ii reprezentam.

In Tele Grup veti gasi partenerul de incredere care va ofera avantajul major de a achizitiona totul dintr-un singur loc – produse si servicii integrate perfect compatibile, adaptate oricarui buget. Veti beneficia de promptitudine si garantia functionarii 100% a echipamentelor oferite.

 

Daca doriti sa aveti o prezentare offline a informatiilor despre compania Tele Grup,
va punem la dispozitie o prezentare PDF pe care o puteti descarca mai jos.

Descarca PDF