Produse noi

23 octombrie 2022

Softing NetXpert XG2

Softing NetXpert XG 2 permite testarea avansată a legăturilor active și pasive de până la 10 Gb/s în vederea validării, punerii în funcțiune și remedierii deranjamentelor din rețelele de cupru și fibră optică.
19 octombrie 2022

CableMaster 210

Testarea cablurilor torsadate este o necesitate pentru rețelele moderne pentru a gasi rapid defecțiunile rețelei. Cable Master 210 oferta posibilitatea de testare a cablurilor inainte si dupa instalare, afisand datele sub forma de diagrama.
15 octombrie 2022

Fremco DuctRod RAPID

Aceasta masina are scopul de a usura munca celor care trag cablurile cu tragatorul de fibra de sticla. DuctRod RAPID a fost proiectata sa impinga si sa scoata tragatorul de pe conducta aplicand o forta maxima de 200 kg.
11 octombrie 2022

Fremco EasyFlow SMART

EasyFlow SMART este o mașină complet automată de suflare a fibrelor optice care asigură o suflare de inalta fiabilitate. Poate fi utilizata la instalarea cablurilor in microtub (de la 8 mm ) si in tub de maxim 40 mm.
7 octombrie 2022

AFL FOCIS Lightning 2

AFL FOCIS Lightning2 este un microscop digital compact care captează și afișează întreaga imagine a feței conectorului MPO în mai puțin de două secunde. Printr-o singură apăsare de buton microscopul realizează focalizarea și centrarea automată și analiză de tip Pass/Fail atât la nivelul întregului conector, cât și pentru fiecare fibră individuală.
30 septembrie 2022

AFL FlexReporter

FlexReporter este o suita software de la AFL ce faciliteaza transferul masuratorilor de pe teren si generarea rapida de rapoarte prin intermediul tehnologiei cloud.
30 august 2022

Ekahau Sidekick 2

Descopera Ekahau Sidekick 2. Cel mai rapid si precis instrument pentru testarea si masurara retelelor Wi-Fi, este acum mai performant si optimizat pentru 6 GHz, 5 GHz si 2,4 GHz.
10 iunie 2022

Ekahau AI Pro

Cea mai de incredere solutie pentru proiectarea retelelor profesionale Wi-Fi Ekahau AI Pro™ este solutia ideala pentru a proiectarea si verificarea retelelor profesionale Wi-Fi.
10 iunie 2022

LinkXpert TP

LinkXpert TP este ideal pentru a depana cablarea structurata pe cupru si pentru a descoperii problemele LAN Ethernet,atat in spatiile de birouri cat si in mediile industriale.
10 iunie 2022

LinkXpert M3

LinkXpert M3 este un instrument versatil pentru testarea cablurilor si depanarea retelor LAN, ajutand la rezolvarea problemelor de retea, de la cablare pana la probleme complexe ce tin de standardul Ethernet.
24 mai 2022

CentraCore Optical Ground Wire (OPGW)

Cablurile optice de nul, cunoscute și sub numele de OPGW, servesc un dublu rol în cadrul liniilor aeriene de transport a energiei electrice: pe de o parte preiau curenții care circulă prin nulul de lucru, iar pe de alta permit transmiterea de informații prin intermediul fibrelor optice conținute.
24 mai 2022

Cablu optic de nul (OPGW) AFL HexaCore

Cablurile optice de nul, cunoscute și sub numele de OPGW, servesc un dublu rol în cadrul liniilor aeriene de transport a energiei electrice: pe de o parte preiau curenții care circulă prin nulul de lucru, iar pe de alta permit transmiterea de informații prin intermediul fibrelor optice conținute.
24 mai 2022

FiberXpert 700 – Kit testare Quad MM/SM

Procesul de testare a unei instalații de rețea pentru a se asigura că respectă standardele specificate se numește certificare. Acest lucru necesită adesea documentație pe hârtie ca dovadă a conformității cu standardele. Kitul de testare FiberXpert 700 Quad MM/SM conține instrumentele necesare pentru a certifica conexiunile de fibră optica la o varietate de standarde comune de cablare...
20 aprilie 2021

Spuma cu celule inchise Polywater FST

Spuma cu celule inchise Polywater FST- FOAM SEALANT, pentru sigilat monotuburi de minim 50mm diametru, asigura o etansare superioara a conductelor in cele mai dificile medii. Oprește apa, metanul si alte gaze pentru a proteja sistemele electrice. FST este durabila si ușor de instalat.
2 martie 2021

Nou – AFL FlexScan TS100

Descopera Noul Tester automat retele PON - AFL FlexScan TS100. Spre deosebire de OTDR-uri, TS100 are marele avantaj ca nu necesita training special. Cu ajutorul functiei LinkMap aparatul creeaza un rezumat grafic al segmentului de fibra testat ce sintetizeaza toate informatiile esentiale intr-un mod usor de interpretat.
25 februarie 2021

NOU – Identificator vizual de defecte – VFI4

Identificatorul vizual de defecte este un instrument esential pentru persoanele care se ocupa cu mentenanta retelelor de fibra optica. VFI4 de la AFL injecteaza in fibra optica o lumina de culoare rosie cu puterea de 5mW si...
14 ianuarie 2021

Descopera Noul Splicer Fujikura® 41R

Fujikura 41R reprezinta cea mai compacta solutie pentru sudarea fibrelor panglica (ribbon) cu 4 fibre. Dispune de un sistem ce controleaza arcul electric in timp real, rezultand ...
28 aprilie 2020

Solutii cablare – AFL Energy

Alegeti solutiile de cablare » AFL Energy si va asiguram un pachet complet de servicii si produse, de la etapa de proiectare pana la cea de mentenanta si suport post-implementare.
2 martie 2020

Splicer 90S

Fujikura a lansat noul aparat de sudura 90S! Odata cu lansarea noului splicer va informam ca Fujikura a scos din fabricatie urmatoarele modele de splicere: 70S+, 62S+, care vor fi inlocuite de acesta.
17 februarie 2020

Ekahau Analyzer™ pentru iPhone & iPad

Ekahau Analyzer este o aplicație profesională pentru dispozitivele mobile cu care se pot valida și depana rețelele Wi-Fi. Aplicația utilizează analizorul Ekahau Sidekick și capacitatea acestuia de a caracteriza spectrul cu rezoluție înaltă, permițnd utilizatorului identificarea interferențelor cauzate de dispozitivele wireless. Faptul că puteți utiliza telefonul mobil crește confortul și mobilitatea. Nu veți mai avea nevoie de un laptop pe teren pentru identificarea celor mai comune probleme.
5 august 2019

Validator NetXpert XG

Noul NetXpert XG verifica daca cablarea de tip canal suporta rate de transfer de pana la 10Gb/s, indiferent de categoria cablurilor, prizelor si conectorilor instalati. NetXpert XG oferta un raport precis prin efectuarea automata a trei teste, a caror rezultate sunt combinate intr-un raport general.
15 mai 2019

AFL FOCIS Lightning

AFL introduce un nou microscop pentru testare conectorilor cu mai multe fibre. AFL FOCIS Lightning
16 aprilie 2019

Noile produse Ekahau

Ekahau Connect reprezintă un pachet de unelete ce te vor ajuta pe tine şi echipa ta să proiectaţi, să optimizaţi şi să depanaţi reţelele Wi-Fi mai rapid şi mai uşor decât o făceaţi până acum. Permite cu uşurinţă o mai bună conectare a personalului IT ce se ocupa cu depanarea reţelelor Wi-Fi şi a Managerilor de proiect ce au în evidenţă mai multe lucrări.
8 februarie 2019

#FleXpress

AFL introduce un nou mod de testare a fibrelor denumit #FleXpress, cu doar 395$ acesta este la doar un update distanta, pentru OTDR-urile compacte din seria FlexScan.
8 februarie 2019

MFIS – Sistem identificare multi-fibra

Implementarea retelelor cu fibre optice este un proces complicat si laborios ce implica de multe ori mai multe echipe si moduri diferite de documentare. Oricat de atent se face implementarea, greseli precum etichetarea incorecta a fibrelor sunt frecvente. Sistemul MFIS de la AFL este special conceput pentru aceasta problema, asigurand verificarea continuitatii si identificarea cu exactitate a tuturor fibrelor din retea.
8 februarie 2019

AFL FOCIS Duel

AFL FOCIS Duel este un microscop digital cu doua porturi, ecran incorporat si focalizare automata destinat inspectiei simultane atat a conectorului montat pe cablu, cat si a adaptorului complementar de pe panou.
13 noiembrie 2018

FlexScan® FS300 Quad/Penta OTDRs cu SmartAuto® & LinkMap®

Noua generatie FlexScan® FS300 Quad/Penta OTDRs cu SmartAuto® & LinkMap® permite acum testarea retelelor cu fibra SM, MM si a retelelor live PON.
15 octombrie 2018

Ekahau a fost achizitionat de Ookla®

Astazi este o zi importanta pentru compania noastra. Ookla®, compania din spatele platformei Speedtest®, lider global in aplicatii de testare, achizitii date si analiza a retelelor broadband fixe si mobile, a achizitionat Ekahau. Nu putem fi mai incantati pentru aceasta!
8 octombrie 2018

Validator NetXpert XG

Noul NetXpert XG verifica daca cablarea de tip canal suporta rate de transfer de pana la 10Gb/s, indiferent de categoria cablurilor, prizelor si conectorilor instalati. NetXpert XG oferta un raport precis prin efectuarea automata a trei teste, a caror rezultate sunt combinate intr-un raport general.
8 octombrie 2018

Fujikura 41S

Fujikura® 41S vine acum cu un sistem mai bun de aliniere activa a fibrelor dupa invelisul optic denumit active cladd alignment+ . Pentru estimarea atenuarii dupa sudura apratul se uita la miezul fibrelor. Ghidajele motorizate elimina erorile de aliniere a fibrei cauzate de praf si alte urme de contaminare, rezultatul fiind pierderi semnificativ mai mici pentru fiecare sudura efectuata.
6 august 2018

Cleaver Fujikura CT50

Cleaverul CT50 ofera o rezistenta ridicata la impact in comparatie cu alte ghilotine si permite jonctorilor sa inlocuiasca rapid lama pe teren. Rotirea lamei se face automat din meniul aparatului de sudura sau apasand butonul de rotire de pe cleaver. Rotirea lamei se poate face si manual prin simpla invartire a rotitei dintate de pe spatele ghilotinei.
10 iulie 2018

Spuma cu celule inchise Polywater ZipSeal, pentru sigilat monotuburi max 50mm diametru

Spuma cu celule inchise Polywater ZipSeal este eficienta si practica pentru sigilarea tubulaturii de mici dimensiuni. Discurile din burete Zip-Disc™ permit injectarea spumei si retinerea ei in zona centrala cu celule deschise. Spuma bicomponenta, formula unica, este usor de aplicat. Designul inovator al Zip-Disc™ permite aplicarea spumei atat pe verticala cat si pe orizontala cu scrugeri minime.
10 iulie 2018

Cleaver Fujikura CT08

Cleaverul CT08 este cel mai nou model produs de Fujikura. Proiectat pentru taierea unei singure fibre optice, cleaverul este ideal pentru montarea conectorilor, realizarea sudurilor mecanice cat si pentru utilizarea in combinatie cu aparatele de sudura de la Fujikura. Operatia de taiere este executata intr-o singura miscare, iar lama are durata medie de viata de 48,000 de taieturi.
29 mai 2018

Fibrefab devine AFL Hyperscale

FibreFab are plăcerea de a anunța că începând cu data de 8 mai 2018, a fost rebrand-uita la nivel global ca AFL Hyperscale. FibreFab sunt încântați să împărtășească această știre, marcând începutul unui nou capitol în povestea lor.
13 martie 2018

WireXpert 500

Un certificator accesibil ce vine in 3 variante, pentru cupru, pentru fibra optica, pentru cupru si fibra. Poti oricand sa ii faci update si sa treci de la o varianta la alta. Poti sa ii faci upgrade si la WireXpert 4500 pentru CAT8.
5 ianuarie 2018

Splicer Fujikura 70S+

Fujikura 70S+ este un aparat de sudura cu aliniere activa dupa miez cu operare complet automata. Comparativ cu predecesorul sau, 70S, acesta vine cu o serie de avantaje : 3 ani garantie – dovada a increderii pe care producatorul o are in produsele sale, Fujikura ofera 3 ani garantie pentru 70S+. Conexiune Bluetooth – pentru a facilita integrarea cu dispozitive mobile, 70S+ dispune de conectivitate Bluetooth. Conectarea la splicer se realizeaza cu ajutorul unei aplicatii compatibile cu sisteme de operare Android 5.0 si iOS 8.0, sau ulterioare. Cuptor imbunatatit – inchiderea automata a cuptorului este cel putin la fel de […]
26 aprilie 2017

Platformele de testare AFL ROGUE

Rogue este o solutie de testare modulara si flexibila oferind posibilitatea configurarii atat a partii hardware cat si a aplicatiilor software pentru a se potrivi cat mai bine cerintelor tehnice. Se compune din doua platforme, una inteligenta (iB1) si una compacta (cB1) la care se pot adauga module interschimbabile, cu sursa de lumina si powermetru optic sau reflectometru in domeniul timp, pentru testarea fibrei optice. Platformele se conecteaza la dispozitive smart cu sisteme de operare Android, iOS sau Windows Mobile iar cu ajutorul aplicatiilor gratuite se pot testa sau certifica retelele de fibra optica.
31 ianuarie 2017

Fremco NanoFlow

Echipa Fremco introduce pe piata prima masina de suflat complet automata cu un sistem unic de dubla protectie pentru microfibra EPFU (Enhanced Performance Fibre Units). Ce inseamna o microfibra rupta? Costuri suplimentare, timp pierdut si nervi, iar ruperea microfibrelor este imposibil de evitat, mai ales cand sunt implicati oameni in procesul de instalare! Noua masina de suflat Fremco NanoFlow inseamna mult mai putine microfibre deteriorate! Si iata de ce!