Fremco EasyFlow SMART

Fremco EasyFlow SMART

Este o mașină complet automată de suflare a fibrelor optice care asigură o suflare de inalta fiabilitate. Poate fi utilizata la instalarea cablurilor in microtub (de la 8 mm ) si in tub de maxim 40 mm.

Mașină de suflat fibre complet automată
Modul automat protejează cablul pe tot parcursul lucrării de suflare a fibrei, minimizând erorile costisitoare și pierderea semnificativă a cablului.

Echipată cu sistem de protectie a cablurilor
Cu sistemul de protecție a cablului, mașina nu va depăși niciodată forța de împingere a cablului, reducând astfel semnificativ posibilele deteriorări ale cablului. Aceasta înseamnă că economisiți bani pentru cablul nou și extragerea cablului deteriorat, plus costul forței de muncă.

Alimentare cu aer complet automată
Alimentarea automată cu aer înseamnă că nu trebuie să investiți într-un compresor mare, ci puteți face instalarea cu unul mai mic, deoarece mașina profită din plin de presiunea și volumul de aer disponibile. Acest lucru maximizează, de asemenea, distanța de suflare a fibrei, rezultând mai puține cămine de vizitare necesare.

Configurare/instalare fără scule/unelte
Configurarea mașinii se poate face fără niciun instrument. Cu lanțul interschimbabil fără scule, înlocuirea lanțurilor este, de asemenea, extrem de ușoară și rapidă. Acest lucru economisește timp în timpul configurării, făcând posibilă efectuarea mai multor lucrări pe zi.

 
 

Aflati mai multe detalii despre acest produs apasand butonul de mai jos.