Oferta speciala » Splicer Fujikura 90S+

Profita de Oferta Speciala la aparatul de sudura Fujikura 90S+!

La achizitia aparatului de sudura Fujikura 90S+ impreuna cu Trusa de pregatire fibra optica TPF-01, beneficiezi de 50% Discount la trusa.


Valabilitate oferta

Oferta speciala este valabila pana la 30 iunie, in limita stocului disponibil.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde90Splus

Fujkura 90S+ este proiectat pentru reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor in conditii de lucru intalnite pe teren. Daca modelul 90S a introdus in premiera functia Active Blade Management pentru minimizarea problemelor cauzate uzura neuniforma a lamei cleaverului, 90S+ vine cu o noua tehnologie numita Active Fusion Control care reduce semnificativ pierderile sudurilor chiar si atunci cand fibrele sunt taiate cu unghiuri mari de catre cleaver.

Cele doua functii lucreaza in tandem in cele doua etape critice pentru realizarea unei jonctiuni de calitate: ABM analizeaza constant performanta cleaverului CT50 in etapa de taiere si determina rotirea lamei atunci cand aceasta se uzeaza, in timp ce AFC analizeaza in etapa de jonctionare fetele taiate ale fibrelor si minimizeaza pierderile sudurilor atunci cand unghiurile taieturilor sunt mari.


ct08

Proiectat pentru taierea unei singure fibre optice, cleaverul este ideal pentru montarea conectorilor, realizarea sudurilor mecanice cat si pentru utilizarea in combinatie cu aparatele de sudura de la Fujikura. Operatia de taiere este executata intr-o singura miscare, iar lama are durata medie de viata de 48,000 de taieturi.


tpf-01

TPF-01 este o trusa ce contine toate sculele necesare pentru accesarea si pregatirea fibrei optice inainte de sudura. Acceseaza pagina produsului pentru a vedea continutul trusei.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord