Oferta speciala » Splicer Fujikura 90S+ & OTDR AFL FS200-100

Profita de Oferta Speciala la aparatul de sudura Fujikura 90S+!

La achizitia splicer-ului 90S+ impreuna cu OTDR-ul AFL FS200-100, primesti Cadou o trusa de jonctionare fibra optica » Trusa TPF-01.


Valabilitate oferta

Oferta speciala este valabila in perioada 01 februarie - 31 martie.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde90Splus

Fujkura 90S+ este proiectat pentru reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor in conditii de lucru intalnite pe teren. Daca modelul 90S a introdus in premiera functia Active Blade Management pentru minimizarea problemelor cauzate uzura neuniforma a lamei cleaverului, 90S+ vine cu o noua tehnologie numita Active Fusion Control care reduce semnificativ pierderile sudurilor chiar si atunci cand fibrele sunt taiate cu unghiuri mari de catre cleaver.

Cele doua functii lucreaza in tandem in cele doua etape critice pentru realizarea unei jonctiuni de calitate: ABM analizeaza constant performanta cleaverului CT50 in etapa de taiere si determina rotirea lamei atunci cand aceasta se uzeaza, in timp ce AFC analizeaza in etapa de jonctionare fetele taiate ale fibrelor si minimizeaza pierderile sudurilor atunci cand unghiurile taieturilor sunt mari.


Oferta speciala » Splicer Fujikura 90S+ & OTDR AFL FS200-100

AFL FlexScan este un OTDR accesibil ce vine cu o serie de caracteristici in premiera pentru categoria sa de pret. In ciuda dimensiunilor reduse aparatul este foarte usor de utilizat gratie afisajului de 11cm senzitiv la atingere si a interfetei grafice noi.

OTDR-ul dispune de un nou mod de testare automata, denumit SmartAuto, care determina caracteristicile segmentului de fibra testat si realizeaza o serie de masuratori succesive folosind impulsuri de latimi diferite. Comparativ cu testarea clasica trasa rezultata din contopirea acestor masuratori dispune de o rezolutie mai buna, lucru ce permite localizarea si masurarea mai precisa a evenimentelor din lungul fibrei. Modul SmartAuto poate fi folosit atat pentru testarea rapida a integritatii fibrei optice in cazul unui deranjament, cat si pentru caracterizarea completa a acesteia in faza de certificare a retelei.


tpf-01

TPF-01 este o trusa ce contine toate sculele necesare pentru accesarea si pregatirea fibrei optice inainte de sudura. Cuprinde o gama larga de produse, pentru toate intrebuintarile. Produsele din componenta sunt unelte Mills.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord