Oferta speciala » Splicer Fujikura 41S+

Profita de Oferta Speciala la aparatul de sudura Fujikura 41S+!

La achizitia splicer-ului 41S+ iti oferim Cadou geanta de lucru Fujikura » F-BAG


Valabilitate oferta

Oferta speciala este valabila in perioada 01 - 31 martie.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secundeSplicer Fujikura 41S+ Kit

Fujikura® 41S+ este echipat cu ultimele tehnologii „Active Fusion Control” si „Active Blade Management” pentru a obține rezultate consistente de îmbinare cu pierderi reduse. Aceste două tehnologii permit utilizatorilor reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor în condiții de lucru întâlnite pe teren.

» Tehnologia „Active Fusion Control” (AFC)

Una dintre cauzele principale ale pierderilor mari la sudarea fibrei optice este calitatea slabă a tăieturii capetelelor fibrei. Cu ajutorul funcției AFC, 41S+ analizează starea ambelor capete tăiate, stanga și dreapta și aplică controlul optim al arcului electric. Această nouă tehnologie îmbunătățește semnificativ atenuarea sudurii și reduce foarte mult numărul sudurilor refăcute.

» Tehnologia „Active Blade Management” (ABM)

Splicerul 41S+ și cleaverul CT50 sunt echipate cu conectivitate wireless. Această funcție permite rotirea automată a lamei cleaverului atunci când 41S+ consideră că lama este uzată. 41S+ afișează durata de viață rămasă a lamei și informează utilizatorul când este necesară modificarea înălțimii lamei, schimbarea poziției lamei sau o nouă lamă, asigurând o tăietură de o mai bună calitate.


f_bag_1

F-BAG este o geanta de lucru din material textil ce permite transportul si utilizarea aparatului de sudura.

Fujikura a realizat o geanta din material textil cu design unic. Geanta permite transportarea usoara a aparatului de sudura, a uneltelor si consumabilelor necesare realizarii procesului de sudura a fibrelor optice.

Poate fi folosita cu usurinta in saptiile restranse, unde ca jonctor nu te poti deplasa cu geanta aparatului si cu trusa de jonctionare. Este ideala pentru lucrul la inaltime.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord