Oferta Speciala – Splicer 90S+ si 90R

Promotie Fujikura 90+S si 90R

OFERTA SPECIALA » Splicer 90S+ & 90R

La achizitia kit-ului standard pe perioada campaniei primiti Cadou inca un set de electrozi!


Promotie Fujikura 90+S si 90R

In perioada 01 Octombrie 2021 - 31 Ianuarie 2022, desfasuram campania promotionala prin care va oferim Cadou inca un set de electrozi la achizitia kit-ului standard la splicerele 90S+ si 90R!

...

Aparatul de sudura fibra optica Fujkura 90S+ este proiectat pentru reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor in conditii de lucru intalnite pe teren.

Daca modelul precedent a introdus in premiera functia Active Blade Management pentru minimizarea problemelor cauzate uzura neuniforma a lamei cleaverului, 90S+ vine cu o noua tehnologie numita Active Fusion Control care reduce semnificativ pierderile sudurilor chiar si atunci cand fibrele sunt taiate cu unghiuri mari de catre cleaver.

Cele doua functii lucreaza in tandem in cele doua etape critice pentru realizarea unei jonctiuni de calitate: ABM analizeaza constant performanta cleaverului CT50 in etapa de taiere si determina rotirea lamei atunci cand aceasta se uzeaza, in timp ce AFC analizeaza in etapa de jonctionare fetele taiate ale fibrelor si minimizeaza pierderile sudurilor atunci cand unghiurile taieturilor sunt mari.

...

Fujikura 90R vine in trei variante disponibile 90R4, 90R12 si 90R16 pentru sudarea fibrelor panglica (ribbon) cu 4, 12 si respectiv 16 fibre. Aparatul permite sudarea unei singure fibre optice sau pana la 16 fibre optice simultan. Alinierea fibrelor facandu-se pasiv cu operare automata a aparatului ce vine cu o serie intreaga de functii noi special dezvoltate pentru a permite utilizatorului sa lucreze mai rapid si cu o precizie mai mare.

Comparativ cu generatia precedenta, accentul s-a pus in special pe reducerea timpului necesar procesului de sudare al fibrei optice. Acest lucru a fost posibil prin micsorarea timpului de inchidere si deschidere al capacului paravant si a cuptorului automat, introducerea unor ghidaje de aliniere demontabile si redesenarea zonei de lucru a splicerului pentru a se potrivi mai bine cu dimensiunea mansoanelor termocontratibile folosite.

Detelii Splicer 90S+ Detalii Splicer 90R

Campania promotionala este valabila pana la 31 ianuarie 2022.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta campanie.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord