Oferta speciala » Revizii incluse: Splicer Fujikura 41S+ & 90S+

Acum poti beneficia de revizie la achizitia aparatelor de sudura Fujikura 41S+ & 90S+. Descopera pachetele disponibile si operatiile incluse!

Pentru a asigura o functionare indelungata si fara probleme a echipamentelor, Fujikura recomanda revizia anuala a acestora. Aceasta revizie asigura functionarea optima a aparatului, reduce riscul unor cheltuieli mari neasteptate cum ar fi intarzieri ale proiectului si deteriorari inutile ale echipamentelor.


DETALII REVIZIE/MODEL

In functie de model revizia consta in urmatoarele operatii:


OPERATII REVIZIE » 41S+ REVIZII INCLUSE
✓ Indepartare praf si resturi de fibra
✓ Curatare lentile camera
✓ Curatare ghidaje fibra
✓ Inlocuire electrozi
✓ Calibrare motoare
✓ Centrare LED-uri
✓ Update firmware
✓ Testare functionalitate si performante
.
.
1 REVIZIE
pe o perioada de 1 an
Pret pachet revizie la achizitia 41S+ 250 € + TVA
OPERATII REVIZIE » 90S+ REVIZII INCLUSE
✓ Indepartare praf si resturi de fibra
✓ Curatare lentile camera
✓ Curatare ghidaje fibra
✓ Inlocuire electrozi
✓ Curatare si ungere mecanism cuptor
✓ Calibrare motoare
✓ Calibrare camera
✓ Centrare LED-uri
✓ Update firmware
✓ Testare functionalitate si performante

3 REVIZII


1 revizie/an
pe o perioada
de 3 ani

Pret pachet revizie la achizitia 90S+ 900 € + TVA

AVANTAJE

✓ Siguranta calitatii jonctionarii - sansele de apariție a unei disfunctionalitati la un echipament care a fost verificat sunt extrem de reduse
✓ Rezolvare rapida - in majoritatea cazurilor revizia se realizează in maxim 24 de ore de la receptionarea în service.
✓ Optimizare costuri - o revizie costa mult mai putin decat o reparatie.
✓ Extinderea duratei de viata - un aparat de jonctionare bine intretinut poate functiona ani de zile fara a necesita inlocuirea pieselor

NOTE

➢ Revizia din aceasta promotie se realizeaza in fiecare an, iar aparatul se aduce in service doar cu programare. In cazul in care nu se aduce anual aparatul pentru revizie pana la data recomandata de catre aparat, revizia din acel an se va pierde.
➢ Operatiile care nu sunt incluse in lista de mai sus sunt contracost.


Splicer Fujikura 41S+ Kit

Fujikura® 41S+ este echipat cu ultimele tehnologii „Active Fusion Control” si „Active Blade Management” pentru a obține rezultate consistente de îmbinare cu pierderi reduse. Aceste două tehnologii permit utilizatorilor reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor în condiții de lucru întâlnite pe teren.

» Tehnologia „Active Fusion Control” (AFC)

Una dintre cauzele principale ale pierderilor mari la sudarea fibrei optice este calitatea slabă a tăieturii capetelelor fibrei. Cu ajutorul funcției AFC, 41S+ analizează starea ambelor capete tăiate, stanga și dreapta și aplică controlul optim al arcului electric. Această nouă tehnologie îmbunătățește semnificativ atenuarea sudurii și reduce foarte mult numărul sudurilor refăcute.

» Tehnologia „Active Blade Management” (ABM)

Splicerul 41S+ și cleaverul CT50 sunt echipate cu conectivitate wireless. Această funcție permite rotirea automată a lamei cleaverului atunci când 41S+ consideră că lama este uzată. 41S+ afișează durata de viață rămasă a lamei și informează utilizatorul când este necesară modificarea înălțimii lamei, schimbarea poziției lamei sau o nouă lamă, asigurând o tăietură de o mai bună calitate.


Splicer 90S

Fujkura 90S+ este proiectat pentru reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor in conditii de lucru intalnite pe teren. Daca modelul 90S a introdus in premiera functia Active Blade Management pentru minimizarea problemelor cauzate uzura neuniforma a lamei cleaverului, 90S+ vine cu o noua tehnologie numita Active Fusion Control care reduce semnificativ pierderile sudurilor chiar si atunci cand fibrele sunt taiate cu unghiuri mari de catre cleaver.

Cele doua functii lucreaza in tandem in cele doua etape critice pentru realizarea unei jonctiuni de calitate: ABM analizeaza constant performanta cleaverului CT50 in etapa de taiere si determina rotirea lamei atunci cand aceasta se uzeaza, in timp ce AFC analizeaza in etapa de jonctionare fetele taiate ale fibrelor si minimizeaza pierderile sudurilor atunci cand unghiurile taieturilor sunt mari.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord