Oferta speciala » OTDR AFL FlexScan + One-Click™ Cleaner PRO

Profita de Oferta Speciala la achizitia unui OTDR AFL FlexScan

Comanda un OTDR FlexScan de la AFL si primesti CADOU un Creion Fujikura One-Click™ Cleaner PRO pentru curatarea conectorilor optici SC sau LC.


Valabilitate oferta

Oferta speciala este valabila in limita stocului disponibil.AFL FlexScan este un OTDR accesibil ce vine cu o serie de caracteristici in premiera pentru categoria sa de pret. In ciuda dimensiunilor reduse aparatul este foarte usor de utilizat gratie afisajului de 11cm senzitiv la atingere si a interfetei grafice noi.

OTDR-ul dispune de un nou mod de testare automata, denumit SmartAuto, care determina caracteristicile segmentului de fibra testat si realizeaza o serie de masuratori succesive folosind impulsuri de latimi diferite. Comparativ cu testarea clasica trasa rezultata din contopirea acestor masuratori dispune de o rezolutie mai buna, lucru ce permite localizarea si masurarea mai precisa a evenimentelor din lungul fibrei. Modul SmartAuto poate fi folosit atat pentru testarea rapida a integritatii fibrei optice in cazul unui deranjament, cat si pentru caracterizarea completa a acesteia in faza de certificare a retelei.AFL FlexScan 2 primeste un ecran mai generos de 5″, cu o rezolutie de 800×480 pixeli. Ecran tactil cu gesturi, salvare masuratori in PDF si descarcarea lor via WiFi sunt cateva din caracteristicile pe care le aduce noul sistem software bazat pe linux.

OTDR-ul dispune de modul de testare SmartAuto, care determina caracteristicile segmentului de fibra testat si realizeaza o serie de masuratori succesive folosind impulsuri de latimi diferite. Comparativ cu testarea clasica trasa rezultata din contopirea acestor masuratori dispune de o rezolutie mai buna, lucru ce permite localizarea si masurarea mai precisa a evenimentelor din lungul fibrei. Modul SmartAuto poate fi folosit atat pentru testarea rapida a integritatii fibrei optice in cazul unui deranjament, cat si pentru caracterizarea completa a acesteia in faza de certificare a retelei.Creion Fujikura pentru curatare conectori optici LC, 775 curatari - One-Click™ Cleaner PRO

Cu One-Click™ Cleaner PRO spuneti adio curatarii laborioase si consumatoare de timp a conectorilor de fibra optica – solutia suprema pentru o curatare eficienta si de inalta performanta!

Proiectat cu caracteristici intuitive, One-Click™ Cleaner PRO elimina nevoia de comutare constanta a capacului de ghidare, simplificand procesul de curatare pentru operatii mai rapide si mai fluide.

Cu o tehnologie de varf la nivel mondial, One-Click™ Cleaner PRO este singurul produs de pe piata care ofera rezultate exceptionale intr-o fractiune de timp. Designul sau unic reduce timpul de operare la jumatate, reducand costurile cu forța de munca, maximizand in acelasi timp productivitatea.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord