Oferta speciala » Masini de suflat FREMCO POWERFLOW

OFERTA SPECIALA » Masina de suflat FREMCO PowerFlow

Comanda acum o masina de suflat fibra optica FREMCO PowerFlow si primesti Cadou o trusa pentru taiat tubete cu produse Jonard in valoare de 684 Euro + TVA.


PowerFlow_Trolley

Noul model, PowerFlow RAPID este o masina de suflat cabluri de 5.5 – 25 mm in tubeti cu diametre cuprinse in intervalul 10-63 mm produsa de firma daneza Fremco. Beneficiind de o indelunga experienta in suflatul cablurilor de telecomunicatii, Fremco a produs o masina de suflat ce se remarca prin eficienta, usurinta in utilizare si posibilitatea folosirii atat a aerului cat si a apei in timpul procesului de suflare. Noul model este menit sa faciliteze configurarea si sa reduca timpul de instalare in diferite conditii intalnite pe teren.

Comparativ cu generatia precedenta, s-au adus imbunatari in special blocului de suflare si a ghidajelor pentru cablu si tubete.

Pe langa robustete, PowerFlow RAPID se remarca si prin flexibilitate, echipamentul putand fi adaptat pentru a se potrivi diferitelor combinatii de cabluri si tubeti. Sunt disponibile accesorii pentru toate combinatiile de cabluri si tubeti folosite in mod uzual in telecomunicatii.

 
 
TRUSA-TUBETE

Detalii produse aflate in componenta trusei oferite cadou.

  1. Cutit electroizolant pentru indepartat mantaua cablurilor » Detalii
  2. Foarfeca pentru taiat conducte plastic de pana la 64mm diametru » Detalii
  3. Foarfeca pentru taiat microtuburi de pana la 14mm diametru » Detalii
  4. Cutit pentru extras buffere din cabluri de 9-19 mm » Detalii
  5. Geanta de transport (28 cm x 20 cm x 25 cm) » Detalii

Oferta speciala este valabila in perioada 01 - 31 august.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord