Oferta speciala la achizitia unui OTDR de la AFL


La achiziția oricărui OTDR de la AFL primești cadou o calibrare, in valoare de 300€ +TVA.

Aparatele vin cu certificatul de calibrare valabil pe o perioada de 1an, iar oferta este valabila pentru recalibrarea aparatului. Pentru a beneficia de promotie este necesar sa aduceti aparatul in service pentru recalibrare in urmatoarele 30 de zile dupa ce a expirat certificatul de calibrare anterior.

La OTDR-urile de la AFL beneficiati de 1 An Garantie si service autorizat in Bucuresti. Garantia se poate prelungi pana la 3 Ani.

 

Mai devreme sau mai tarziu orice echipament va intampina probleme in functionare, de aceea unul dintre obiectivele stabilite inca de la infiintare a fost dezvoltarea unui departament de service performant pentru aparatele pe care le comercializam.

 

Este important pentru mine ca aparatul sa fie calibrat?

Da: chiar si cel mai precis instrument de masura imi poate afecta activitatea daca il folosesc si nu sunt sigur ca valorile masurate sunt corecte.

 

Ce inseamna calibrarea echipamentelor?

Calibrarea echipamentelor reprezinta procesul de verificare, prin compararea cu un standard, a acuratetii de masurare a echipamentelor de testare si masura. Include de asemenea pasii de ajustare a echipamentelor pentru a masura conform standardului.

 

Ce implica procesul de calibrare?

Aparatele sunt testate conform standardului de referinta in baza caruia au fost calibrate, facandu-se un lant de masuratori trasabile, in concordanta cu Standardele Internationale ale Unitatilor de masura.

 

De unde stiu cat de des trebuie sa imi calibrez echipamentele?

Perioada de calibrare depinde de cat de important este pentru mine, siguranta efectuarii de masuratori precise. In functie de tipul aparatului producatorul sugereaza un interval minim de calibrare, intre 1 si 3 ani.

 

Procesul de calibrare este trasabil?

Intreg procesul de calibrare este trasabil, cu certificat, si un raport cu datele masuratorilor conform standardului NIST. Echipamentele de laborator, utilizate in procesul de calibrare, sunt calibrate periodic in conformitate cu standardul NIST (National Institute of Standards and Technology).

 

 

La achiziția oricărui OTDR de la AFL primești cadou o calibrare, in valoare de 300€ +TVA

Promotie valabila in perioada 01 noiembrie 2018 – 31 decembrie 2018

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde 

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de oferta speciala la achizitia unui OTDR de la AFL.

Nu uita sa mentionezi daca esti interesat sa testezi aparatele, gratuit!