Tele Grup
 
Descopera noile produse AFL
pentru testare si inspectie
AFL FOCIS Lightning – Sistem pentru inspectia conectorilor MPO cu pana la 16 fibre
 
AFL FOCIS Lightning este un microscop digital cu doi senzori de 5MPx, ecran incorporat de 2.4″ si focalizare automata destinat inspectiei conectorului MPO si MTP® cu pana la 16 fibre, montat pe cablu, cat si a adaptorului complementar de pe panou.
 
FlexScan® FS300 Quad/Penta
 
Familia de OTDR-uri FlexScan se extinde primind acum seria FS300 Quad pentru testare fibrelor Single-mode si Multimode si Penta pentru testarea fibrelor SM, MM si a retelelor live PON.
 
FS300-325 Quad OTDR: 850/1300 nm Multimode + 1310/1550 nm Single-mode, pentru testarea, depanarea si documentarea retelelor de dimensiuni mari si a celor PON aflate in etapa de implementare.
 
FS300-326 Penta OTDR: 850/1300 nm Multimode + 1310/1550/1650 nm Single-mode, pentru testarea, depanarea si documentarea retelelor de dimensiuni mari si a celor PON aflate in etapa de implementare, pentru testarea si depanarea fibrelor optice cu semnal din retelele de tip FTTx PON.
 
Curs Jonctor Fibra Optica - Autorizat ANC
 
Curs ANC
 
 
Date curs » 19 - 21.06.2019  /  24 - 28.06.2019
 
Prin curriculumul ales si activitatile practice incluse, am creat un curs la standarde internationale, in urma caruia veti dobandi un set solid de cunostinte teoretice si abilitati practice care sa va ajute cu adevarat in desfasurarea activitatii profesionale de zi cu zi.

Cu un personal didactic foarte bine pregatit, format din ingineri specializati la centrele de instruire ale unor companii de prestigiu (AFL, Fujikura), si cu un laborator dotat cu ultimele tehnologii si o gama variata de echipamente, va oferim ocazia sa invatati de la cei mai buni si sa lucrati efectiv cu aparatele de masura si cu cele de jonctionat in scenarii cat mai apropiate de cele intalnite pe teren.
 
Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati butonul de mai jos.
 
 
__________
 
 
Formular satisfactie
Formular Satisfactie Clienți
 
Ajută-ne să îmbunătățim serviciile pe care ți le oferim! Așteptăm cu interes și deschidere ideile și sugestiile tale! Mulțumim!
 
Comunică cu noi »
 
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.