Tele Grup
 

« Descopera Fujikura® ABM »
Tehnologie premium, unica pe piata,
la cel mai bun pret.
Fujikura® completeaza intreaga gama de aparate de sudura destinata pietei de telecomunicatii. Cu noua tehnologie ABM aparatele de sudura (41S, 70S+, 70R+) decid cand este momentul sa rotesti lama la cleaver (CT50), iar cleaverul face asta automat. Mai mult, ghilotina detecteaza pozitia si inaltimea lamei, pentru fiecare fiind memorat numarul de taieturi realizate.
 
41S
 
Fujikura 41S & CT50
 
» Descopera avantajele tehnologiei "Active Blade Management", tehnologie unica pe piata, care iti ofera un set complet de beneficii.
 
Vezi video »
70S
 
Fujikura 70S+ & CT50
 
» Descopera avantajele tehnologiei "Active Blade Management", tehnologie unica pe piata, care iti ofera un set complet de beneficii.
 
Vezi video »
 
Tehnologia ABM - Costuri mai mici!
 
Cu noua tehnologie de comunicare (ABM) intre echipamente, Fujikura® stabileste noi standarde in domeniul telecomunicatiilor. Pana acum reglarea cleaverelor era dificil de realizat si de cele mai multe ori implica trimiterea acestora intr-un service.
 
Odata cu lansarea modelului CT50 s-a dorit monitorizarea si minimizarea timpului pierdut cu trimiterea aparatelor la reparat. Acum cleaverul este mai rezistent la socuri, mai usor de reglat pe teren fara a avea nevoie de unelte.
 
Prin comunicarea dintre aparatul de sudura si cleaver se eficentizeaza utilizarea acestuia, durata de viata a lamei a crescut la 60.000 de taieturi. Pentru rotirea lamei aparatul de sudura va afisa un mesaj cu aceasta recomandare, odata aprobat rotirea se va face automat de catre ghilotina.
 
Afla mai multe detalii despre echipamentele care iti ofera beneficiile tehnologiei Active Blade Management.
 
__________
 
 
Formular satisfactie
Parerea ta contează și ne inspiră! Te ascultăm!
 
Bună! Eu sunt Andreea și fac parte din departamentul Marketing al TeleGrup. Te rog să îmi împărtășești din experiența avută cu firma noastră. Ajută-ne să îmbunătățim serviciile pe care ți le oferim! Îți mulțumesc! :)
 
Scrie-mi aici »
 
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.