Echipamentele sunt o investiție importantă a cărei amortizare rapidă se poate realiza doar printr-o utilizare eficientă a acestora.

 
Tele Grup
 
« NOU » Cursuri gratuite la achizitia de echipamente!
 
Echipamentele sunt o investiție importantă a cărei amortizare rapidă se poate realiza doar printr-o utilizare eficientă a acestora. Din acest motiv, la achiziția oricărui splicer de la Fujikura, OTDR de la AFL sau mașină de suflat de la Fremco vă oferim gratuit un curs de instruire de 1 zi la care poate participa până la 4 persoane.
 
Pe parcursul instruirii vă vor fi prezentate noțiunile teoretice introductive legate de domeniul fibrei optice, modul optim de funcționare și operare a echipamentelor într-o serie de scenarii des întâlnite, operațiunile de întreținere uzuale, precum și soluțiile pentru rezolvarea unor mici incidente întâlnite în lucrul cu acestea.
 
Cursurile sunt susținute de către ingineri specializați în centre de instruire de profil din Europa.
 
 
__________
 
CURS INTRODUCTIV » Jonctionare Fibra Optica
 
La achiziționarea unui aparat de sudură fibră optică vă oferim gratuit un curs introductiv în valoare de 400 Euro fara TVA despre joncționarea fibrei optice.
 
Detalii & agenda curs »
 
CURS INTRODUCTIV » Testare Fibra Optica
 
La achiziționarea unui OTDR vă oferim gratuit un curs introductiv în valoare de 400 Euro fara TVA despre testarea fibrei optice.
 
Detalii & agenda curs »
 
CURS INTRODUCTIV » Suflare Fibra Optica
 
La achiziționarea unei mașini de suflat vă oferim gratuit un curs introductiv în valoare de 760 Euro fara TVA despre suflarea fibrei optice.
 
Detalii & agenda curs »
 
 
__________
 
 
Formular satisfactie
Parerea ta contează și ne inspiră!
 
Bună! Eu sunt Luminița și fac parte din departamentul Marketing al TeleGrup. Te rog să îmi împărtășești din experiența avută cu firma noastră. Ajută-ne să îmbunătățim serviciile pe care ți le oferim! Îți mulțumesc! :)
 
Scrie-mi aici »
 
 
 
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
Copyright © 2020 - TeleGrup. All Rights Reserved.