Tele Grup
 
Curs instalare fibra optica prin suflare
« Afla detalii si inscrie-te! »
 
CSFO
 
Sesiune curs » 25 martie 2020 / 09:00 - 17:00
 
 
Metoda suflarii a aparut ca urmare a nevoii de eficientizare a instalarii cablurilor optice in locatii in care spatiul este limitat. Procesul de suflare presupune folosirea unui jet de aer pentru a reducerea frecării și a unei mașini pentru asigurarea forței motrice.
 
Un aspect unic al acestei tehnologii este factorul de umplere relativ mare al microtubului, ce poate avea valori cuprinse in intervalul 50-80%. Acest lucru duce la formarea unei perne de aer ce propulseaza cablul inainte si reduce dramatic frecarea intre acesta si peretii conductei. Se pot atinge in acest mod viteze de pana la 60m/min si distante de peste 2km, in conditiile in care forta aplicata cablului este minimizata.
 
Esti interesat de aceasta tehnologie?
Daca raspunsul este da, te invitam la o noua sesiune de curs pentru a-ti dezvolta si perfectiona cunostintele si abilitatile.
 
Cursul se desfasoara pe parcursul unei zile si cuprinde aspecte teoretice si activitati practice in care vei avea ocazia sa lucrezi efectiv cu produsele si echipamentele de suflat pe un test field unic in Romania.
 
* Numarul de locuri este limitat la 6 participanti.
* Inscrierile se fac pana la data: 20.03.2020.
 
 
» Pret curs » 190 € / participant
» Locatie » Sediul TeleGrup @ Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2
 
__________
 
 
 
In data de 4 martie 2020, va avea loc o noua ediție a evenimentului Romanian Fiber Optic Conference la Radisson Blu, în București.
 
In calitate de membru AFOR, Tele Grup va fi reprezentat in cadrul conferintei de catre doi dintre cei mai importanti furnizori:

» Dr. Hans-Werner Wilk (Director Central & Eastern Europe - Emtelle)
Prezentare: „New solutions reduce your installation costs and time to plan and build fibre optical networks“.

» Dmitry Pyatnitsa (Regional Sales Manager - Fremco)
Prezentare: “New opportunities for FTTH rollout with Fremco products”.
 
 
Pe parcursul zilei va asteptam si la standul nostru unde vom prezenta solutii care sa raspunda la provocarile intalnite in implementarea retelelor subterane de fibra optica in tara noastra.

Pentru a afla mai multe detalii si pentru inscrieri la conferinta, va rugam sa vizitati pagina oficiala a evenimentului » conference2020.afor.ro.
 
 
__________
 
 
Formular satisfactie
Parerea ta contează și ne inspiră! Te ascultăm!
 
Bună! Eu sunt Luminița și fac parte din departamentul Marketing al TeleGrup. Te rog să îmi împărtășești din experiența avută cu firma noastră. Ajută-ne să îmbunătățim serviciile pe care ți le oferim! Îți mulțumesc! :)
 
Scrie-mi aici »
 
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.