Tele Grup
 
Curs autorizat ANC - Jonctor fibră optică
Sesiune curs » 24 - 28 iunie 2019  » 6 Locuri disponibile
 
Dorim sa va informam ca in perioada 24 - 28 iunie 2019 sustinem o noua sesiune a cursului autorizat ANC pentru specializarea jonctor fibra optica.

Acest curs a fost conceput printr-o stransa colaborare intre colegii nostri, ing. Catalin Danila si ing. Bogdan Cojocaru si lector univ. dr. ing. Sorin Popa, de la catedra de Electronica si Telecomunicatii a Universitatii Oradea.

Prin curriculumul ales si activitatile practice incluse, am creat un curs la standarde internationale, in urma caruia veti dobandi un set solid de cunostinte teoretice si abilitati practice care sa va ajute cu adevarat in desfasurarea activitatii profesionale de zi cu zi.

Cu un personal didactic foarte bine pregatit, format din ingineri specializati la centrele de instruire ale unor companii de prestigiu (AFL, Fujikura), si cu un laborator dotat cu ultimele tehnologii si o gama variata de echipamente, va oferim ocazia sa invatati de la cei mai buni si sa lucrati efectiv cu aparatele de masura si cu cele de jonctionat in scenarii cat mai apropiate de cele intalnite pe teren.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati butonul de mai jos.
 
 
Poza sala curs
 
Poza sala curs
 
 
 
Poza sala curs
 
Poza sala curs
 
 
 
 
 
__________
 
 
Alte cursuri pe care le organizăm în perioada următoare
 
 
__________
 
Curs Instalare Fibră Optică prin Suflare
Data » 3 iulie 2019 / 09:00 - 17:00
 
Curs Suflare FO
În parteneriat cu Emtelle și Fremco organizăm periodic cursuri dedicate tehnologiei suflării fibrei optice.
Cursul durează o zi şi cuprinde atât aspecte teoretice, cât şi activităţi practice în care participanţii au ocazia să lucreze efectiv cu...
 
 
__________
 
 
 
Curs și Certificare ECSE Expert Wi-Fi Ekahau
Data » 24 - 27 septembrie 2019 / 09:00 - 17:00
 
Dăm startul înscrierilor pentru o nouă sesiune de Certificare Ekahau ECSE. În cele 4 zile de curs primești informații teoretice și exersezi practic cum să devii expert în proiectarea, implementarea și optimizarea rețelelor WiFi.
 
Competențele dobândite în urma acestei certificări aduc diferențiatori pentru companie și noi oportunități de business într-o piață abia la început în domeniul proiectării profesionale WiFi.
 
Te interesează să devii expert în WiFi? Înscrie-te la curs!
 
 
 
__________
 
 
Formular satisfactie
Formular Satisfactie Clienți
 
Ajută-ne să îmbunătățim serviciile pe care ți le oferim! Așteptăm cu interes și deschidere ideile și sugestiile tale! Mulțumim!
 
Comunică cu noi »
 
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
Copyright © 2019 - TeleGrup. All Rights Reserved.