Aparatele vin cu certificatul de calibrare valabil pe o perioada de 12 luni, iar oferta este valabila pentru recalibrarea aparatului. Pentru a beneficia de promotie este necesar sa aduceti aparatul in service pentru recalibrare in urmatoarele 30 de zile dupa ce a expirat certificatul de calibrare anterior.
 
Mai devreme sau mai tarziu orice echipament va intampina probleme in functionare, de aceea unul dintre obiectivele stabilite inca de la infiintare a fost dezvoltarea unui departament de service performant pentru aparatele pe care le comercializam.
 
Este important pentru mine ca aparatul sa fie calibrat?
Da! Chiar si cel mai precis instrument de masura iti poate afecta activitatea daca il folosesti si nu esti sigur ca valorile masurate sunt corecte.

Ce inseamna calibrarea echipamentelor?
Calibrarea echipamentelor reprezinta procesul de verificare, prin compararea cu un standard, a acuratetii de masurare a echipamentelor de testare si masura. Include de asemenea pasii de ajustare a echipamentelor pentru a masura conform standardului.
 
 
FleXpress - de 10x mai rapid
 
AFL introduce un nou mod de testare a fibrelor denumit #FleXpress, acesta este la doar un update distanta, pentru OTDR-urile compacte din seria FlexScan.

Cu FleXpress poti obtine rezultatele masuratorilor de 10x mai rapid incluzand aici modul SmartAuto cu tren de impulsuri si LinkMap® pentru o identificare rapida a starii tronsonului masurat folosind pictograme.

Impreuna cu un selector pentru fibrele din conectorii MPO procesul de testare devine automat si rapid.
 
 
» Citește mai mult aici
 
Noile FlexScan FS300 - Quad si Penta
 
Familia de OTDR-uri FlexScan se extinde primind acum seria FS300 Quad pentru testare Fibrelor Single-mode si Multimode si Penta pentru testarea fibrelor SM, MM si a retelelor live PON.
 
Noul model a crescut putin in dimensiuni si primeste un ecran ceva mai generos de 5", cu o rezolutie de 800x480 pixeli. Ecran tactil cu gesturi, salvare msauratori in PDF si descarcarea lor via WiFi sunt cateva din caracteristicile pe care le aduce noul sistem software bazat pe linux.
 
 
» Citește mai mult aici
 
 
Ghidul cumparatorului - AFL
 
Descarcă catalogul furnizorului și solicită informații folosind codul de produs.
 
» Descarca catalog
 
 
Telefon: +40 21 318 7431
E-mail: vanzari@tele-grup.ro
Web: www.tele-grup.ro
Magazin online: www.pro-networking.ro
Str. Episcopul Radu, nr. 8A, Sector 2, Bucuresti.
Facebook
YouTube
 
 
 
 
Acest email a fost trimis catre: marketing@tele-grup.ro
Daca nu doriti sa mai primiti comunicari de marketing din partea noastra in viitor, va rugam sa folositi optiunea de "Dezabonare" (mai jos). Va multumim!
 
 
Copyright © 2018 - TeleGrup. All Rights Reserved.