Istoric grup

Teleprecision-MTS, in prezent parte a Tele Grup, si-a inceput activitatea in 2009 ca importator si distribuitor de echipamente si componente optice cu aplicatie pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica, cupru si wireless avand Fujikura si AFL Telecommunications ca principali furnizori de echipamente pe infrastructura de fibra optica.

Faptul ca am pornit la drum cu furnizori recunoscuti pe plan international ca fiind foarte competitivi din punct de vedere al calitatii a reprezentat un avantaj de necontestat la vremea respectiva – produsele pe care noi le furnizam fiind fiabile, cu o durata de functionare de 10 ani, lucru foarte apreciat de clientii nostri.

Odata cu evolutia pietei de telecom am venit in completarea furnizorilor existenti cu noi furnizori consacrati cu care sa oferim sprijin clientilor nostri in realizarea proiectelor existente. In completarea acestora am investit in tehnologii, in dezvoltare si in oameni pentru a creste nivelul de expertiza al echipei si gradul de satisfactie al clientilor.

Am fost din ce in ce mai aproape de clientii nostri, i-am ascultat atent si am cautat in permanenta sa venim in intampinarea nevoilor lor cu o gama variata de produse, solutii inovatoare si servicii integrate care sa ofere un set complet de beneficii si performante maxime in activitatea lor.

Serviciile prompte si de calitate oferite de echipa noastra in diverse situatii au consolidat imaginea companiei in fata clientilor castigandu-le respectul si increderea.

Value Telecom infiintata in 2013 a intrat pe piata telecom oferind servicii de proiectare si implementare a infrastructurii de telecomunicatii si in acelasi timp promovand in mediul online o gama variata de furnizori si produse, cu preturi competitive adaptate nevoilor si bugetelor clientilor, garantand fiabilitatea si compatibilitatea produselor si solutiilor oferite. Fiind la curent cu noile tendinte si foarte aproape de clienti si proiectele lor, a fost suplimentata gama de produse si servicii cu valori adaugate.

Evolutia tehnologiei a dus la necesitatea aparatiei unui centru profesional de instruire in domeniul telecom, astfel am integrat in portofoliul nostru de servicii si cursuri de initiere si perfectionare pentru utilizarea echipamentelor si implementarea infrastructurii retelelor de fibra optica. In aceste cursuri sunt evidentiate atat aspecte teoretice cat si practice, cursantii beneficiind de experienta unui personal calificat, utilizand echipamente si materiale de ultima generatie.

In acest moment, Teleprecision-MTS impreuna cu Value Telecom se prezinta in fata clientilor ca integrator de solutii telecom – Tele Grup.

Tele Grup pune la dispozitia clientilor o vasta experienta in domeniu, expertiza tehnica, o gama variata de produse, un portofoliu complet de servicii, beneficii care se reflecta in solutii integrate, personalizate, perfect compatibile si adaptate oricarui buget!

Spune-ne despre proiectul tau si lasa-ne sa te ghidam in gasirea celei mai potrivite solutii!