Fujikura

Fujikura

Fujikura este unul din liderii producatorilor din intreaga lume din domeniul produselor de comunicatii si electronica oferind o gama diversa de produse incepand de la cabluri din fibra optica, componente optice si conectori pana la echipamente pentru instalare, masurare si testare incluzand aparate de sudura fibra optica de inalta precizie.

Numele Fujikura a devit sinonim cu aparatele de sudura fibra optica. Splicerele Fujikura au atins nivelul cel mai ridicat de incredere, durabilitate si usurinta in exploatare datorita urmaririi continue a designului optim pentru instalarea FO. De la prima aparitie a splicerelor sale, Fujikura a devenit un producator de talie mondiala, furnizand splicere de mare calitate si performanta. Aceste aparate de mare precizie realizeaza un aliniament de zecimi de micron al miezului fibre opticei.

Fujikura este reprezentata in Europa de peste 20 ani iar in 1988 s-a infiintat Fujikura Europe Ltd. cu locatia in Londra, reprezentand sediul central pentru operatiunile pe Europa. In ultimii 10 ani compania a crescut si s-a dezvoltat considerabil. 65% din vanzarile de aparate de sudura fibra optica vandute oriunde in lume sunt produse de Fujikura, urcand compania in pozitia de lider de piata.

Site oficial: www.fujikura.co.uk

Pentru mai multe detalii despre companie, mergeti pe site-ul Fujikura sau consulati direct lista splicerelor oferite. Va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta completa in legatura cu orice produs care prezinta interes pentru dumneavoastra.

Va recomandam sa achizitionati produsele Fujikura numai de la distribuitorii autorizati. Noi va oferim garantie la produsele achizitionate, posibilitati de training si instruire, piese de schimb, suport tehnic. Cumparand de la distribuitori neautorizati va expuneti riscului de a achizitiona produse contrafacute cu durata de viata limitata si functionare improprie. Firma Teleprecision-MTS SRL nu raspunde pentru consecintele achizitionarii unui astfel de produs.

Ianuarie 2018

What’s in a Fujikura splicer and no other ?Afla detalii...


6 Decembrie 2016

Product News Fibre Cleaver CT-101 CT-102. Afla detalii...

1 septembrie 2017
fujikura 22s

Cel mai bun pret pentru Kit Splicer Fujikura 22s + Cleaver CT-06

Incepem toamna cu gandul la voi si va propunem o Super Promotie! Splicer Fujikura 22s cu aliniere activa si Cleaver CT-06 la doar 3295 Euro + TVA.
1 iunie 2017

PROMOTIA VERII

Pentru orice model de aparat de sudura fibra optica achizitionat beneficiati de Garantie extinsa de la 24 luni la 36 luni!!! Sa fiti fara griji timp de 3 ani! Promotie valabila: 01.06-01.09.2017.
31 ianuarie 2017

SUPER PROMOTIA PRIMAVERII!!!
COMPLET DE SUDURA SI TESTARE FIBRA OPTICA

Am inceput anul cu gandul la voi! Si ne-am gandit cum sa invingem frigul cu o Super Promotie! Aducem Primavara mai devreme! Iata ce am pregatit pentru voi ...
3 octombrie 2016

PROMOTIE!
Gratuit trusa de scule MTS-05

La achizitia kitului Fujikura 22S + cleaver CT-30A, primiti gratuit trusa de scule MTS-05. Pentru oferta de pret sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
1 septembrie 2016

PROMOTIE! Gratuit identificator fibra optica cu functie de masurare a puterii FID-30R.

La achizitia kitului Fujikura 62S + cleaver CT-30A, primiti gratuit un identificator fibra optica cu functie de masurare a puterii FID-30R. Pentru oferta de pret sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Sectiune in curs de actualizare...