Fibrefab

Fibrefab

Fondată în anul 1992, Fibrefab reprezintă un important furnizor de produse destinate domeniului telecom. Din anul 2013 FIBREFAB face parte din grupul AFL.

Fondată în anul 1992, Fibrefab reprezintă un important furnizor de produse destinate domeniului telecom. Din anul 2013 FIBREFAB face parte din grupul AFL. Compania proiectează, dezvoltă și produce echipamente pentru rețelele de date, de la conectori și fibră optică la aparate pentru masură și testare, oferind soluții inovatoare în domeniu. Fibrefab are la baza o gamă largă de produse de calitate fabricate conform ISO9001:2008, în conformitate cu standardele internaționale.

Site oficial: www.fibrefab.com

Pentru mai multe detalii puteti merge direct pe site-ul Fibrefab. Va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta completa in legatura cu orice produs care prezinta interes pentru dumneavoastra.

6 decembrie 2016

PROMOTIE! Pana la 10% discount la cablurile preconectorizate Fibrefab *

Cablurile preconectorizate devin rapid soluția ideala pentru tot mai multe instalări și sunt populare în întreaga industrie. FibreFab este un producator de top pentru cablurile preconectorizate si crede ca solutia cu cablurile conectorizate in fabrica reprezinta urmatorul pas in instalarea fibrei optice deoarece are o serie de avantaje in comparatie cu conectorizarea clasica a cablurilor.