AFL

AFL

AFL este lider in industria producatoare de fibre optice, expertiza si servicii integrate pentru industria de telecomunicatii.

AFL este subsidiara a Fujikura Ltd. Japan. Noyes Fiber Products - o divizie a AFL, produce o gama completa de echipamente de testare fibra optica pentru masurarea, intretinerea si evaluarea performantei retelelor de fibra optica.

AFL produce, proiecteaza si instaleaza echipamentele si componentele de fibra optica pe care providerii in comunicatii le solicita in satisfacerea cerintelor clientilor pe servicii de date, video si voce la viteza ridicata. Vasta lor experienta in design si aplicatii intersecteaza toate domeniile de activitate, de la Telco, Broadband si Wireless, pana la Utilitati Electrice, OEM, Enterprise si Retele Private.

Daca aveti nevoie sa construiti o retea, sa upgradati infrastructura broadband, sa extindeti un birou central sau sa conectati un campus la fibra optica, noi va putem ajuta. AFL detine solutiile potrivite pentru necesitatile dumneavoastra.

Ca si produse enumeram aparat de masura pentru putere, surse de lumina laser si LED, diverse tipuri de OTDR-uri, cabluri pentru testare OTDR, conectori, atenuatori optici, kituri de testare si accesorii pentru curatare.

Site oficial: www.aflglobal.com

Pentru mai multe detalii, mergeti direct pe site-ul AFL sau consulati lista produselor oferite.