Softing IT Networks

Psiber Data goes Softing IT Networks

Psiber Data a fost fondata in 2003 si in ianuarie 2014 a fost achizitionata de catre Softing AG.

Softing  AG este o companie germana, specializata in dezvoltarea de software pentru aplicatii industriale de automatizare si pentru automotive, dar produce si solutii hardware si software pentru retele  IT. Compania a fost infiintata in 1979 si are sediul central in Haar, in aproprierea orasului Munchen.

Competentele Softing IT Networks sunt complementate de catre divizia Softing Industrial cu cunostiinte in retelele industriale si Softing Automotive  cu cunostiinte in evaluarea functionalitatii componentelor electronice ale autovehiculelor.

Softing IT Networks este specializata in producerea de echipamente pentru testare, validare, certificare si documentare perfomante retele cupru si fibra optica, pe baza standardelor tehnologice globale.

Fie ca sunt utilizate pentru telecomunicații, centre de date, mainframe sau în domeniul automatizării industriale, echipamentele profesionale de masurare de la Softing IT Networks va vor ajuta sa optimizati performanta comunicatiilor de date prin conexiuni mai rapide si mai fiabile pe întreaga durată de viata a retelei.

Defectarea unei rețele poate duce la pierderea datelor și este aproape întotdeauna foarte costisitoare. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa preveniți întreruperile neplanificate ale rețelei. Pentru a face acest lucru posibil și a asigura un raspuns rapid în cazul unor defecțiuni de retea, instalatori, integratori de sistem și operatori de rețea, au nevoie de echipamente de măsurare puternice și profesionale.

Echipamentele de masurare Softing IT Networks fac posibila asigurarea fiabilitatii și a calitatii  conexiunilor între componentele retelei.

Website oficial: www.softing.com

Iulie 2017

Evenimente si Promotii TeleGrup - Iulie 2017 Afla detalii...


Mai 2017

Descopera 3 solutii pentru cresterea calitatii si performantei serviciilor oferite! Afla detalii...


24 mai 2017

SUPER PROMOTIE! BONUS TABLETA LENOVO TAB 2 La orice NetXpert 1400 comandat.

NetXpert 1400 ofera o solutie completa pentru testarea, validarea si depanarea retelelor active de cupru si cablu coaxial, evalueaza capacitatea de operare a retelei pana la viteze de tip Gigabit.
11 aprilie 2017

Promotie! Kit de testare si certificare retele de cupru si fibra optica de mare viteza

Profita acum de aceasta Super Promotie si obtii un Super Bonus de pana la 3100 EUR!*
Valabilitate Promotie: 01 Aprilie - 30 Iunie 2017.
1 decembrie 2016

PROMOTIE! WireXpert 4500 + Tableta sau Tester profesional

WireXpert 4500 + tableta Microsoft Surface Pro 4 sau Tester profesional de retea CableMaster 800 la un pret special 8395 Euro + TVA. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
1 decembrie 2016

PROMOTIE! Cadou o tableta Lenovo TAB3 A710F

La achizitionarea unui NetXpert 1400 primesti cadou o tableta Lenovo TAB3 A710F! Pret pachet: 1595 Euro + TVA. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.