NOU: Fujikura Trade-in » Oferta speciala la achizitia Splicer-ului 90S+

FUJIKURA Trade-in » Oferta Speciala la Splicer-ului 90S+

Bucura-te de o oferta speciala la achizitia splicer-ului Fujikura 90S+, prin casarea unui splicer de care nu te mai folosesti.


90Splus

Campania Fujikura Trade-in prin care puteti beneficia de o oferta speciala la casarea unui splicer, orice marca cu exceptia Fujikura, indiferent de vechimea sau starea de functionare a acestuia, este valabila pana la 31 iulie.

» Profita acum de discount-ul de 1.700 euro.
» Campania de Trade-in este valabila doar pentru modelul
90S+.

...

Aparatul de sudura fibra optica Fujkura 90S+ este proiectat pentru reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor in conditii de lucru intalnite pe teren.

Daca modelul precedent a introdus in premiera functia Active Blade Management pentru minimizarea problemelor cauzate uzura neuniforma a lamei cleaverului, 90S+ vine cu o noua tehnologie numita Active Fusion Control care reduce semnificativ pierderile sudurilor chiar si atunci cand fibrele sunt taiate cu unghiuri mari de catre cleaver.

Cele doua functii lucreaza in tandem in cele doua etape critice pentru realizarea unei jonctiuni de calitate: ABM analizeaza constant performanta cleaverului CT50 in etapa de taiere si determina rotirea lamei atunci cand aceasta se uzeaza, in timp ce AFC analizeaza in etapa de jonctionare fetele taiate ale fibrelor si minimizeaza pierderile sudurilor atunci cand unghiurile taieturilor sunt mari.

Detalii Splicer 90S+ Brosura Splicer 90S+

Campania Fujikura Trade-in este valabila pana la data de 31 iulie 2024

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Completeaza acum formularul de mai jos pentru a te inscrie in campania Fujikura Trade-in 90S+.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord