Fujikura Trade-in: 2.600€ discount la achizitia Noului Splicer 90S+

FUJIKURA Trade-in » 2.600€ Discount la Noul splicer 90S+

Bucura-te de 2.600 Discount la achizitia splicer-ului Fujikura 90S+, prin casarea unui splicer de care nu te mai folosesti.


90Splus

In perioada 01 - 30 iunie, desfasuram campania Trade-in prin care puteti beneficia de un discount de 2.600 euro + TVA la casarea unui splicer Fujikura sau orice alt brand, indiferent de vechimea sau starea de functionare a acestuia!

Campania s-a prelungit pana la 31 august!

...

Noul model de aparat de sudura fibra optica Fujkura 90S+ este proiectat pentru reducerea semnificativa a pierderilor sudurilor in conditii de lucru intalnite pe teren.

Daca modelul precedent a introdus in premiera functia Active Blade Management pentru minimizarea problemelor cauzate uzura neuniforma a lamei cleaverului, 90S+ vine cu o noua tehnologie numita Active Fusion Control care reduce semnificativ pierderile sudurilor chiar si atunci cand fibrele sunt taiate cu unghiuri mari de catre cleaver.

Cele doua functii lucreaza in tandem in cele doua etape critice pentru realizarea unei jonctiuni de calitate: ABM analizeaza constant performanta cleaverului CT50 in etapa de taiere si determina rotirea lamei atunci cand aceasta se uzeaza, in timp ce AFC analizeaza in etapa de jonctionare fetele taiate ale fibrelor si minimizeaza pierderile sudurilor atunci cand unghiurile taieturilor sunt mari.

Descopera Noul Splicer 90S+

Campania FUJIKURA Trade-in s-a prelungit pana la 31 august 2021.

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de campania Fujikura Trade-in.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord