Fibrefab devine AFL Hyperscale

 

FibreFab are plăcerea de a anunța că începând cu data de 8 mai 2018, a fost rebrand-uita la nivel global ca AFL Hyperscale. FibreFab sunt încântați să împărtășească această știre, marcând începutul unui nou capitol în povestea lor.

FibreFab, fondată în 1992 și achiziționată de AFL în 2013, a înregistrat o creștere și o recunoaștere extraordinară pe piețele în care operează.

AFL Hyperscale a luat naștere din unirea dintre NetIG și FibreFab în 2015, reunind 70 de ani de expertiză combinată în design și producție, fiind focusați pe nevoile de infrastructură de rețea ale centrelor de date la scară largă și servicii de colocare.

Unirea celor doua companii a avut un mare succes, permițând data centrelor să accelereze mai repede în cadrul îmbunătățirilor tehnologice. Cheia succesului a fost o echipă colaborativă, unificată, care a ascultat și a înțeles ceea ce clientul urmărea să realizeze, combinat cu capabilități de a oferi soluții de conectivitate receptive, inovatoare și scalabile oriunde în lume.

Cu o vizibilitate crescândă pe piață, acum este momentul potrivit ca FibreFab să se unifice ca AFL Hyperscale. Clienții vor putea să se dezvolte împreună cu aceștia pe scară globală și vor contribui, de asemenea, la penetrarea de noi piețe și țări.

AFL Hyperscale va continua în misiunea sa de a crea soluții de conectivitate optimizate, bazate pe inovare, să ofere clienților soluții de conectare end-to-end, afacerea lor putând să crească și clienții să beneficieze de servicii de calitate.

AFL Hyperscale: The World, Connected.

Site oficial: AFL HYPERSCALE