Evenimente

10 octombrie 2017

RONOG 4 – The largest meeting of Internet technology professionals in Romania

TeleGrup, in calitate de sponsor al evenimentului va fi reprezentat in cadrul conferintei de catre un specialist Ekahau, cu expunerea „Wi-Fi Design, Capacity Analysis & Welcoming in the New Standard for Site Survey”.

Va vom oferi 20 de minute despre proiectarea si optimizarea retelelor Wi-Fi utilizand tehnologia de varf Ekahau, despre analiza capacitatii din Ekahau Site Survey ce tine cont de numarul si capacitatea fiecarui dispozitiv, de configurarea retelei si de cerintele anumitor zone.

1 noiembrie 2017

Demo Tour

Echipamentele si solutiile oferite de TeleGrup acum intr-un Demo tur prin cele mai importante orase din Romania!  

Primul stop, Timisoara, 15 Noiembrie 2017, Hotel Perla, Sala Perla, incepand cu ora 9:00. 

Ne straduim sa dam tot ce este mai bun pentru dvs.
Va ascultam si discutam direct pe proiectele si cerintele dvs.

12 august 2017

Installer Day
Eveniment dedicat tehnologiei suflării fibrei optice

Prin aceste evenimente ne dorim sa contribuim la intelegerea corecta a tehnicii suflarii cablurilor optice printr-o demonstratie practica a procedurilor esentiale ce trebuie respectate in vederea obtinerii beneficiilor majore ale tehnologiei de suflat.
4 iulie 2017

Webinarii EKAHAU

Nu ratati Webinarul de lansare a produsului Ekahau Sidekick din data de 07.09.2017 ora 19:00:

“Not just a new Wi-Fi tool, but the beginning of better Wi-Fi.”.

3 iulie 2017

Seminar – Inspectia si curatarea conectorilor optici

Retelele de fibra optica reprezinta baza comunicatiilor electronice si se extind tot mai mult in toate domeniile: guvernamental, militar, industrial si rezidential.

Această extindere a rețelelor de fibră optică, asociata cu nevoia de o latime de banda mai mare si aplicatii real time sensibile la parametrii retelei, fac din simpla inspectie a fetelor ferulelor conectorilor de fibra optica un proces crucial. Conectorii optici curati sunt esentiali in furnizarea unei infrastructuri de fibra optice fiabila si performanta.