EM-Liner » Solutia revolutionara Emtelle

EM-Liner » Coeficient de frecare scazut (μ). Costuri reduse. Performanta imbunatatita

In lumea rapida a tehnologiei de banda larga, inovatia este cheia pentru a ramane in frunte. Emtelle, un deschizator de drumuri in acest domeniu, a dezvaluit secretul instalarii fara probleme a fibrei optice prin procedeul de suflare cu aer, cu solutia sa revolutionara – EM-Liner.

Optimizarea succesului: Stiinta din spatele EM-Liner

In centrul suflarii cu succes a cablurilor de fibra optica se afla un flux de aer optimizat si un coeficient de frecare scazut (μ). Avand in vedere ca cererea de servicii de banda larga este in crestere, iar atentia guvernelor se indreapta catre retelele integral din fibra optica, operatorii sunt in cautarea celor mai rentabile si eficiente solutii.

Emtelle, recunoscand aceasta nevoie cruciala, a creat o un strat interioar unic si invizibil realizat din material PE. Ceea ce diferentiaza aceasta inovatie este integrarea sa in microtubeta in timpul procesului de fabricatie. Denumită „EM-Liner”, această creatie ingenioasa actioneaza ca un catalizator, reducand frecarea dintre cablu si microtubeta, imbunatatind astfel viteza si distanta de suflare cu un procent impresionant de 50%.

Beneficii

EM-Liner nu se opreste doar la imbunatatirea rezultatelor procesului de suflare, acesta deschide o noua era de eficienta si eficacitate in implementarea retelelor de fibra optice. Iata ce il face sa schimbe regulile jocului:

  • Rezultate mai bune ale suflarii: Experimentati o imbunatatire remarcabila cu 50% a rezultatelor de suflare, asigurand un proces de instalare rapid si fara intreruperi.
  • Frecare minima, eficienta maxima: Cu un coeficient de frecare (μ) de pana la 5 ori mai mic, EM-Liner garanteaza o experienta de suflare a cablurilor usoara si eficienta, eliminand nevoia de lubrifianti suplimentari.
  • Timpul inseamna bani: Timpul redus de instalare a cablurilor devine o realitate cu EM-Liner. Spuneti adio deteriorarilor si uzurii cablurilor, eficientizand procesul de instalare ca niciodata.
  • Nu mai exista probleme de acces: Luati-va adio de la complicatiile legate de cameretele de vizitare suplimentare. EM-Liner simplifica procesul de instalare, facandu-l lipsit de complicatii si eficient.
  • Cabluri intacte: Experimentati o reducere a necesitatii de rebobinare si a distrugerii cablurilor, asigurand o configurare de retea curata si organizata.
  • Rentabil: Costuri de instalare reduse pentru intreaga retea, cu alinierea perfecta la cerintele bugetare.

In esenta, EM-Liner de la Emtelle nu este doar un produs, ci o inovatie. Pe masura ce cererea de internet de mare viteza continua sa creasca, adoptarea unor inovații precum EM-Liner nu este doar o optiune, este o necesitate. Ramaneti in frunte in cursa pentru o instalare de retea superioara – alegeti Emtelle, unde inovatia intalneste eficienta, si fiti martorii transformarii retelei dumneavoastra!

Descopera produsele care inglobeaza aceasta noua tehnologie:

» Tuburi pentru statii de incarcare autovehicule electrice
» Microtuburi flexibile direct ingropabile
» Microtuburi pentru canalizatie
» Microtuburi direct ingropabile