Echipamente & Solutii

Intr-o piata competitiva si aflata intr-o permanenta schimbare, ne-am propus sa oferim o gama completa de produse si solutii, cat mai diversificata, prin care sa raspundem si celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Punem la dispozitia clientilor nostri echipamente, accesorii si consumabile pentru retele de fibra optica, cupru si radiofrecventa ale unor producatori de renume mondial precum Fujikura, AFL, Mills, Fremco, Softing IT Networks, Emtelle.

Iti oferim Garantia Compatibilitatii si Functionarii 100% a produselor oferite.

Produsele oferite sunt impartite pe categorii de calitate, toate testate de catre noi. Indiferent de brandul sau furnizorul pe care il veti alege, garantam siguranta functionalitatii si compatibilitatii produselor cu reteaua sau proiectul dumneavoastra, in urma consultantei de specialiate pe care o acorda departamentul nostru tehnic.

In Tele Grup veti gasi partenerul de incredere care va ofera avantajul major de a achizitiona totul dintr-un singur loc – produse si servicii integrate perfect compatibile, adaptate oricarui buget. Veti beneficia de promptitudine si garantia functionarii 100% a echipamentelor oferite.

Va invitam sa descoperiti mai jos portofoliul de produse si solutiile complete si 100% functionale pe care le creat special pentru clientii nostri, in vederea eficientizarii workflow-ului in diverse proiecte.

Echipamente


Solutii