Centrul de reparatii si calibrare Fujikura Europe

 

Reparatii si optimizare aparatura cercetare Fujikura

Centrul Fujikura Europe din Anglia efectueaza revizii anuale si reparatii pentru toate echipamentele de cercetare proprii. Reparatiile sunt realizate de catre ingineri cu experiența indelungata in intretinerea si repararea echipamentelor de cercetare. Centrul dispune de un stoc complet de piese de schimb si ofera posibilitatea inchirierii contra cost a unor echipamente similare pe durata reparatiei.

Printre echipamentele de cercetare reparate amintim:

  • Aparate de sudura pentru fibra optica de cercetare
  • Cleavere pentru fibre optice cu diametre mari
  • Recoatere
  • Deizolatoare termice
  • Aparate automate pentru pregatirea fibrei optice

Pe langa reparatii va punem la dispozitie si un serviciu de optimizare destinat minimizarii pierderilor sudurilor realizate cu fibre de cercetare. Pentru acest serviciu este nevoie de mostre ale celor doua fibre pe care doriti sa le jonctionati, pe care personalul Fujikura le va folosi apoi pentru a optimiza peste 50 de parametrii de sudura, de la puterea arcului, pana la viteza de deplasare a fibrei. In urma acestui proces se creeaza un fisier de optimizare, ce poate fi imediat incarcat in aparatul de sudura al dumneavoastra.

 

Reparatii si calibrare aparate de masura si inspectie AFL

Calibrarea periodica a aparatelor de masura garanteaza precizia procesului de testare, de aceea AFL recomanda calibrarea anuala a OTDR-urilor si la 3 ani a powermetrelor, surselor de lumina si a identificatoarelor de fibra.

Laboratorul Fujikura Europe dispune de echipamente de calibrare de ultimă generatie, piese de schimb si specialisti cu experienta, prin intermediul carora se pot repara si calibra toate aparate de masura produse de AFL.